Χθες ο σχεδιαστής Ralph Lauren και η εταιρεία του ανακοίνωσαν ότι θα δωρίσουν 10 εκατομμύρια δολάρια για αιτίες που σχετίζονται με τον κορωνοϊό.

“Στην καρδιά της εταιρείας μας, υπήρξε πάντα ένα πνεύμα συνάφειας που εμπνέει τη δημιουργικότητά μας, την εμπιστοσύνη μας και, κυρίως, την υποστήριξή μας προς τον άλλον. Τις τελευταίες εβδομάδες και μήνες, αυτό το πνεύμα δεν είχε κλονίστηκε ποτέ », έγραψε σε ανακοίνωσή του ο Lauren ο οποίος είναι ο εκτελεστικός πρόεδρος και ο επικεφαλής δημιουργός της εταιρείας. “Πιστεύουμε ότι ανεξάρτητα από το ποιοι είστε ή από πού βρίσκεστε, είμαστε όλοι συνδεδεμένοι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο λαμβάνουμε σημαντικά μέτρα για να βοηθήσουμε τις ομάδες και τις κοινότητες μας εν μέσω αυτής της κρίσης. ”

Τα 10 εκατομμύρια δολάρια θα χωριστούν μεταξύ τεσσάρων φιλανθρωπικών οργανώσεων ενώ τμήματα του ποσού θα παράσχουν οικονομικές επιχορηγήσεις για να βοηθήσουν τους υπαλλήλους του Ralph Lauren που επηρεάζονται από τον κορωνοϊό, είτε πρόκειται για ιατρική περίθαλψη, φροντίδα για παιδιά είτε για ηλικιωμένους.

“Αναγνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου, πολύπλευρη κρίση που απαιτεί διαφορετικές αντιδράσεις για διαφορετικές ανάγκες σε διαφορετικούς τόπους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρηματοδοτούμε πολλαπλές δραστηριότητες υποστήριξης των ομάδων μας, των συνεργατών μας και των κοινοτήτων μας σε όλο τον κόσμο “, δήλωσε ο Patrice Louvet, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της μάρκας Ralph Lauren. “Καθώς προχωρούμε σε αυτή την δύσκολη εποχή, είμαστε επικεντρωμένοι στο να συνεχίσουμε να φέρνουμε την αισιοδοξία και της ενότητα που ο Ralph Lauren και τα εμπορικά σήματα μας ανέκαθεν είχαν”.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below