Αυτή είναι σίγουρα μια καλή χρονιά για τους λάτρεις των Wellington boots. Οι Puddle Boots της Bottega Veneta είναι από τα πιο δημοφιλή παπούτσια της σεζόν όπως και οι παστέλ λαστιχένιες μπότες με τις τρακτερωτές σόλες της Prada. Και τώρα, στη μεγάλη λίστα των σχεδιαστών που πόνταραν στο στυλ για το φθινόπωρο-χειμώνα του 2020, προστίθεται και ο οίκος Saint Laurent με μια εκπληκτική νέα συνεργασία με την Hunter.

O γαλλικός οίκος και το brand με έδρα τη Σκωτία που ειδικεύεται στα ρούχα και αξεσουάρ για την εξοχή, ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα ζευγάρι high fashion γαλότσες διακοσμημένες με μικρά ασημένια studs.

Kι ενώ οι μεταλλικές λεπτομέρειες τις κάνουν αμέσως αναγνωρίσιμες από εκείνους που γνωρίζουν, το διακριτικό συνδυασμένο λογότυπο σημαίνει ότι τα συγκεκριμένα παπούτσια είναι ένα σύμβολο μυστικής πολυτέλειας – ιδανικό για την Kate Moss, την ανεπίσημη πρεσβειρα των Wellington boots.

Η παγίδα; Διατίθενται μόνο στο κατάστημα Saint Laurent Rive Droite στο Παρίσι, καθιστώντας τες τις πιο αποκλειστικές μπότες της σεζόν.

Getty Images

Έχουν περάσει 15 χρόνια και το σύνολο που φόρεσε η Κate Moss το 2005 στο μουσικό φεστιβάλ Glastonbury παραμένει ακόμα εμβληματικό, σύμβολο της απαρχής του festival chic. O μεγάλος πρωταγωνιστής στο σύνολό της ήταν ένα ζευγάρι κλασικές μαύρες γαλότσες Hunter τις οποίες είχε συνδυάσει με μαύρο γιλέκο, κοντό σορτς, ζώνη με τρουκς και ένα μεταλιζέ τοπ.

Γαλότσες, Saint Laurent x Hunter

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Saint Laurent, Anthony Vaccarello, γνωρίζει φυσικά το παρελθόν της Kate Moss από εκείνη την εποχή οπότε η συνεργασία αυτή δεν είναι καθόλου τυχαία. Η προοπτική μάλιστα μιας συνεργασίας των δύο από τις πιο αγαπημένες της μάρκες της είναι σίγουρα αρκετή για να τη μεταφέρει στο Παρίσι όταν λήξουν οι ταξιδιωτικοί περιορισμοί.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below