Δύο μήνες μετά τις oδηγίες κοινωνικής αποστασιοποίησης, ο Jacquemus συνεργάστηκε με τo online shop, Ssense για την πρώτη του capsule συλλογή η οποία είναι αφιερωμένη στην τέχνη της διαμονής στο σπίτι. Η συλλογή, με τίτλο Une soirée intime avec Jacquemus, συνδυάζει τα δημοφιλή πλεκτά του σχεδιαστή με έδρα το Παρίσι και τον ανεπιτήδευτο μινιμαλισμό σε μια σειρά από loungewear κομμάτια που κάνουν τη παραμονή στο σπίτι πολύ πιο εύκολη.

Η συλλογή των 13 κομματιών έρχεται αποκλειστικά σε απoχρώσεις του cream και του λευκού. Μερικές από τις πιο αναγνωρίσιμες σιλουέτες του Jacquemus των τελευταίων σεζόν – πλεκτά φορέματα που αγκαλιάζουν το σώμα, slip-on σανδάλια, ακόμη και η μκροσκοπική τσάντα Le Chiquito – επαναπροσδιορίστηκαν για τη μίνι συλλογή, ενώ προστέθηκαν και μερικά νέα και φιλικά προς την καραντίνα κομμάτια όπως το λευκό T-shirt και ένα γυναικείο μπόξερ σορτς.

Kαι παρά το γεγονός ότι η συλλογή ήταν πολλούς μήνες στην παραγωγή, το ότι συνέπεσε χρονικά με την καραντίνα είναι κάτι παραπάνω από βολικό. Για να γιορτάσει το λανσάρισμα και να τοποθετηθεί για αυτόν τον νέο κανόνα, ο Simon Porte Jacquemus ανέλαβε τη ροή και τα stories του Ssense στο Instagram για να μοιραστεί τα δικά του απαραίτητα για μια όμορφη νύχτα στο κρεβάτι:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below