Πλέον είναι σπάνιο να βλέπεις την Μαίρη-Κέιτ και την Άσλεϊ Όλσεν στο κόκκινο χαλί , αλλά όταν εμφανίζονται, είναι πάντα για καλό σκοπό. Χθες το βράδυ, στο Youth America Grand Prix 20th Anniversary Gala, η δημιουργική κοινότητα της Νέας Υόρκης τίμησε το μέλλον του χορού και οι αδελφές ήταν ανάμεσα στους παρουσίες που ξεχώρισαν. Οι δίδυμες που είναι εδώ και χρόνια υποστηρίκτριες του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που προσφέρει υποτροφίες σε χορευτές από όλο τον κόσμο, εμφανίστηκαν στο θέατρο David Koch του Lincoln Center φορώντας μονοχρωματικά κομμάτια από το δική τους σειρά ρούχων, The Row.

Η κάθε μία έδωσε τη δική της ματιά στο μίνιμαλ στυλ των 90s: για την Άσλεϊ  αυτό σήμαινε ένα χαλαρό σύνολο με μακρύ παντελόνι, ενώ για τη Μαίρη-Κέιτ ένα μαύρο παλτό, μια τσάντα από αλιγάγορα από την δική τους πολυτελή σειρά με αξεσουάρ και κόκκινα mules.

Όπως πάντα, οι αδελφές κατάφεραν να συντονιστούν υπέροχα μεταξύ τους, διατηρώντας ταυτόχρονα την ατομικότητά τους, ενώ και οι δύο παρέμεινα πιστές στην “καθαρή” αισθητική που έχουν επιλέξει για περισσότερο από μια δεκαετία.

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below