Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως η Δούκισσα Νομικού, τo αγαπημένο μας #EnvieGirl, δημιούργησε φέτος τα πιο εντυπωσιακά looks και κάθε της εμφάνιση αποτελούσε και τον απόλυτο οδηγό για τα πιο hot-right-now παπούτσια της σεζόν.

Από φλούο γόβες και lace up πέδιλα, μέχρι 90΄s mules και chunky sneakers, το πιο φρέσκο και όμορφο κορίτσι της ελληνικής TV μάς έδειξε πώς να απογειώνουμε κάθε μας outfit, από το πρωί μέχρι το βράδυ, ξεκινώντας φυσικά από τα παπούτσια, τα αγαπημένα της Envie Shoes.

Για του λόγου το αληθές, συγκεντρώσαμε μερικές μόνο από τις στυλιστικές της στιγμές, που μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό, για να φτιάξεις το δικό σου #summerstyle moodboard, να εμπνευστείς και -γιατί όχι;- να αντιγράψεις τις πιο wow εμφανίσεις σου αυτό το καλοκαίρι.

Aναμφίβολα, τα ψηλοτάκουνα είναι αυτά που στ’ αλήθεια λατρεύουν οι γυναίκες και φυσικά δε θα μπορούσε να μην τα διαλέξει η Δούκισσα για τις πιο sexy και φλογερές στυλιστικές της προτάσεις. Οι υπέροχες lace up γόβες της Envie Shoes, που έχουν γίνει ανάρπαστες, υπάρχουν σε πολλές αποχρώσεις -όπως burnt orange, φούξια, γαλάζιο, λιλά και πράσινο λαχανί, αλλά και σε κλασικό άσπρο και μαύρο. Ταιριάζουν άψογα με mini φούστες και φορέματα και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για τα πρώτα #cocktailnights με την παρέα σου.

Θα τις βρεις όλες εδώ

 

Δεν υπάρχει καμία μας που να μην έχει ερωτευτεί με την πρώτη ματιά αυτά τα κομψά slingback και lace-up πέδιλα, με το χαρακτηριστικό καρέ κόψιμο μπροστά. Κάθε ζευγάρι θα σε κάνει να αισθανθείς σαγηνευτική χαρίζοντάς σου έξτρα πόντους αυτοπεποίθησης για κάθε περίσταση που το απαιτεί. Διαθέσιμα στα πιο must χρώματα της σεζόν που αναδεικνύουν υπέροχα την μαυρισμένη σου επιδερμίδα, όπως λαχανί, φούξια, γαλάζιο, αλλά και snake print, θα σε κάνουν να κλέψεις την παράσταση με ό,τι κι αν τα συνδυάσεις. Ακόμη και το τζιν ή το baggy παντελόνι σου, όπως ακριβώς έκανε η Δούκισσα!

Φυσικά, στο site της Envie Shoes μπορείς να τα βρεις όλα, όπως και ακόμα περισσότερα επίσημα γυναικεία παπούτσια.

Ως γνήσιο κορίτσι της μόδας, η Δούκισσα δεν θα μπορούσε παρά να έχει λατρέψει και τα mules, τη μεγαλύτερη ίσως τάση αυτή τη χρονιά. Ένα διαχρονικό και αρκετά ευκολοφόρετο στυλ παπουτσιού, που έχει δυναμική παρουσία στη φετινή συλλογή Envie Shoes, με λεπτό ή χοντρό τακούνι και σε μία ατελείωτη παλέτα από παλ μέχρι γήινα, αλλά και τολμηρά χρώματα. Σίγουρα θα δυσκολευτείς να διαλέξεις μόνο ένα ζευγάρι, για να το συνδυάσεις με τα βραδινά σου φορέματα, τα δροσερά σορτς και τις αέρινες παντελόνες σου.

Ξεκίνα τώρα να ψάχνεις το αγαπημένο σου ζευγάρι εδώ.

Όπως κάθε καλοκαίρι, βέβαια, πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι εσπαντρίγιες που έχουν κερδίσει μία σταθερή θέση στην ντουλάπα κάθε σύγχρονης γυναίκας, αλλά και τα ultra-fashionable sneakers που είναι οι καλύτεροί σου σύμμαχοι για ατελείωτες βόλτες. Η Δούκισσα φόρεσε και τα δύο δημιουργώντας μεμιάς effortless looks και δίνοντας extra boost κομψότητας και άνεσης σε κάθε της δραστηριότητα. Αν, λοιπόν, θέλεις βολικά παπούτσια για την καθημερινότητά σου, άνετες εσπαντρίγιες και cool sneakers, μόλις τα βρήκες.

“Κι αν θες περισσότερη έμπνευση και #DutchessChoices, ρίξε μια ματιά στο eshop, όπου ευτυχώς αυτή τη στιγμή ‘τρέχουν’ απίστευτες εκπτώσεις σε παπούτσια και έτσι δεν θα χρειαστεί να αρκεστείς σε ένα μόνο ζευγάρι ή ακόμη καλύτερα επισκέψου το νέο κατάστημα της ENVIE SHOES που μόλις άνοιξε στην καρδιά της Ερμού, Ερμού 34, και δες από κοντά όλα τα hot σχέδια της σεζόν.”

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below