Η αγάπη της Louis Vuitton για την Ελλάδα και τα ταξίδια οδήγησε και φέτος τον γαλλικό οίκο πολυτελείας στο νησί της ελίτ και των ατελείωτων πάρτι, τη Μύκονο. Η ομορφιά και ο κοσμοπολίτικος χαρακτήρας του νησιού των ανέμων ενώνονται στη φιλοσοφία που κρύβεται πίσω από τη δημιουργία της νέας συλλεκτικής τσάντας “On The Go Mykonos”, η οποία ντύνεται στις κλασικές αποχρώσεις του ελληνικού καλοκαιριού και είναι αφιερωμένη στις μαγευτικές παραλίες και τα γαλανά νερά του νησιού.

Τα ατού της; Είναι αρκετά ευρύχωρη ώστε να χωράει τα πάντα – πετσέτα παραλίας, βιβλίο, νεσεσέρ με αντηλιακά και ένα ζευγάρι σανδάλια για τα άφτερ πάρτυ, ενώ παράλληλα είναι ευέλικτη χάρη στο λουρί ώμου και τα top handles, που χαρίζουν τη δυνατότητα να την κρατήσετε με δύο διαφορετικούς τρόπους. Αν πρέπει να ξεχωρίσουμε το αγαπημένο μας στοιχείο, θα χρειαστεί να εστιάσουμε στο υπέροχο γαλάζιο χρώμα της καθώς και τις ψάθινες λεπτομέρειες στα πλάγια, δύο στοιχεία που φωνάζουν καλοκαίρι.

Η συλλεκτική τσάντα μαζί με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς “On The Go Mykonos” διατίθενται αποκλειστικά στα καταστήματα Louis Vuitton στη Χώρα και στο Nammos Village.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below