Η 44χρονη ηθοποιός παραδέχθηκε ότι στις αρχές της καριέρας της απέτυχε να εξασφαλίσει ένα ρόλο για τον οποίο είχε πάρει μέρος σε οντισιόν λόγω των στυλιστικών επιλογών της.

Μιλώντας για την αίσθηση του στυλ της καθώς μεγαλώνει, η Angelina Jolie είπε: “Στο σχολείο δεν ήμουν τόσο δημοφιλές πρόσωπο, ήμουν πανκ, μου άρεσε το δέρμα, το PVC και το δίχτυ. Την πρώτη φορά που φόρεσα ένα βινύλ παντελόνι, περίμενα για μια ακρόαση καθισμένη κάτω από τον ήλιο στο Λος Άντζελες. Όταν τελικά ήρθε η σειρά μου, το παντελόνι μου είχε λιώσει πάνω μου”.

Η εμπειρία αυτή δεν επηρέασε ωστόσο την αγάπη της Angelina για το PVC, αφού όπως η ίδια σημείωσε φορούσε ένα παρόμοιο outfit όταν παντρεύτηκε τον πρώτο της σύζυγο, Jonny Lee Miller.

Κατά τη διάρκεια της punk φάσης στα 20 της, η ηθοποιός άρχισε επίσης να κάνει τατουάζ, και μίλησε για ένα που είχε κάνει όταν «αισθανόταν χαμένη» και «ανήσυχη».

Μιλώντας σε γνωστό γυναικείο περιοδικό, είπε: “Έχω ένα τατουάζ,” Μια προσευχή για την άγρια πλευρά που φυλακίζεται σε κλουβιά “. Το έκανα όταν ήμουν 20. Ήμουν με τη μαμά μου ένα βράδυ, και αισθανόμουν χαμένη.Ήμουν ανήσυχη πάντα, ακόμα είμαι. Πηγαίνοντας για δείπνο μου μίλησε για τον χρόνο που πέρασε με τον Tennessee Williams και για το πόσο της άρεσαν τα λόγια του. Λίγο αργότερα πήγαμε μαζί κι έγραψα τα ίδια λόγια στο αριστερό μου χέρι για να μου θυμίζει ότι η άγρια πλευρά ​​μέσα μου υπάρχει, είναι μέρος του εαυτού μου και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό. ”