Oι A-listers έχουν έναν μοναδικό τρόπο να δείχνουν άψογες ακόμα και στις πιο casual εμφανίσεις τους. Και το ’70 παλτό της Kaia Gerber είναι από αυτά τα μαγικά κομμάτια που μπορούν να μεταφέρουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο, σε άλλο επίπεδο.

Η Gerber μπορεί να είναι μόνο 18 ετών, αλλά έχει ήδη γίνει μάστερ στο ανεπιστήδευτο street style. Είτε φοράει ένα hoodie είτε ένα κλασικό φόρεμα από από ένα δημοφιλές brand, το περιζήτητο μοντέλο θα μπορούσε άνετα να διδάξει το πώς μπορεί κανείς να συνθέσει ένα πραγματικά cool σύνολο. Τέτοια είναι η περίπτωση της τελευταίας της εμφάνισης – η οποία περιελάμβανε ένα παλτό με shearling επένδυση από την ισπανική μάρκα πολυτελείας Loewe.

Η Gerber εντοπίστηκε στη Νέα Υόρκη καθώς έφευγε από την επίδειξη Coach στις 11 Φεβρουαρίου φορώντας το ζεστό παλτό μαζί με ένα flare ντένιμ παντελόνι, επίσης από την Loewe. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα Henley τοπ με κουμπάκια, απλές μαύρες μπότες με kitten heels και τη μεγάλη 16 Bag της Celine, δίνοντάς στο σύνολό της μια ξεχωριστή ’70s αίσθηση.

Η δεκαετία του 1970 ήταν μια σημαντική τάση για τις τελευταίες σεζόν. Ωστόσο, εάν το παλτό και το τζιν της Gerber αποτελεί ένδειξη, το στυλ της συγκεκριμένη δεκαετίας δεν φαίνεται να βγαίνει εκτός μόδας σύντομα. Και με μόνο τρία βασικά κομμάτια, το μοντέλο αποδεικνύει ότι όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός αβίαστα κομψής εμφάνισης, όσο λιγότερα τόσο το καλύτερο.

Splash News

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below