Τα bucket hats, τα “άσχημα” σανδάλια πεζοπορίαs και τα dad sneakers τοποθετούνται στην κορυφή της λίστας των πιο αμφιλεγόμενων τάσεων του 2019, αλλά τώρα ένα νέο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μπορεί σύντομα να βρεθεί στην πρώτη θέση. Οι βερμούδες οι οποίες έχουν μια πλούσια ιστορία η οποία χρονολογείται πάνω από 200 χρόνια πίσω- γίνονται γρήγορα τα πιο αμφιλεγόμενα (αν και δημοφιλή) παντελόνια μεταξύ του celeb set, και η Γκουίνεθ Πάλτροου είναι σαφώς φαν της τελευταίας τρέλας της μόδας. Η ηθοποιός μάλιστα φόρεσε πρόσφατα τη δική της προσφέροντάς μας ένα στυλιστικό μάθημα σχετικά με το πώς ακριβώς φοριέται αυτό το καλοκαίρι. (Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο πιθανώς νομίζετε)

Παρόλο που η Paltrow ξοδεύει μεγάλο μέρος του χρόνου της στο ηλιόλουστο L.A., πέταξε πάνω από 5.000 μίλια ανατολικά για να παρευρεθεί σε μια εκδήλωση στο Λονδίνο για το νέο της βιβλίο, The Clean Plate. Για την εκδρομή, η συγγραφέας και επιχειρηματίας επέλεξε μια χαλαρή, ξεκάθαρα καλοκαιρινή εμφάνιση σε navy στυλ.

Φορούσε μια λευκή, φαρδιά βερμούδα με ένα ριγέ πουλόβερ σε άσπρο-μπλε. Διατηρώντας τα πράγματα casual, ολοκλήρωσε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια Alexandre Birman με μια μαύρη λεπτομέρεια φιόγκου.

Splash News

Η τελευταία εμφάνιση της Πάλτροου αποδεικνύει ότι δεν χρειάζονται ιδιαίτερα πράγματα  για να δείξει μια βερμούδα cool. Kαι αν αυτό το look είναι πολύ casual για τα γούστα σας, απλά αντικαταστήστε το πουλόβερ με ένα πουκάμισο και τα sneakers με ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα με λουράκια κι έχετε αμέσως ένα κομψό, άνετο και πρακτικό σύνολο, τέλειο ακόμα και για μια βραδινή έξοδο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below