Τέσσερα χρόνια μετά το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη ως πρωταγωνίστρια του remake της Disney Cinderella, η Λίλι Τζέιμς επιστρέφει με μια άλλη γοητευτική εμφάνιση, αυτή τη φορά για την επικείμενη ταινία με θέμα τους Beatles, Yesterday. Για την πρεμιέρα της ταινίας στο Ηνωμένο Βασίλειο η Τζειμς επέλεξε ένα εντυπωσιακό midi φόρεμα από τον οίκο Burberry.

H εντυπωσιακή Burberry δημιουργία είχε ένα βαθύ V ντεκολτέ πάνω από ένα nude layer διακοσμημένο με κρύσταλλα ενώ διάσπαρτα πολύχρωμα μενταγιόν με βρετανικά συνθήματα κι ένα φαρδύ πάνελ από δαντέλα κοσμούσαν το κάτω μέρος του.

Με τα μαλλιά της χτενισμένα πίσω σε ένα κομψό χαμηλό bun, η πρέσβειρα της Burberry ανέδειξε ακόμα περισσότερο το φόρεμα με πολυτελή σκουλαρίκια κι ένα ζευγάρι μπεζ γόβες με μεταλλικό τακούνι σε σχήμα κλεψύδρας.

Getty Images

Getty Images

Οι γόβες της είναι επίσης Burberry κι έχουν ένα μοναδικό και ασυνήθιστο σχήμα στο τακούνι. Όμως με τις γλυπτικές φόρμες στα παπούτσια να απολαμβάνουν μια μεγάλη στιγμή στη μόδα έχουμε αρχίσει να πιστεύουμε ότι θα το βλεπουμε πιο συχνά από εδώ και πέρα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below