Η Sarah Jessica Parker έκανε την πρεμιέρα του Hocus Pocus 2 στην Νέα Υόρκη οικογενειακή υπόθεση, φέρνοντας μαζί τον σύζυγό της Matthew Broderick και τις κόρες τους Marion Loretta Elwell Broderick και Tabitha Hodge Broderick, οι οποίες έγιναν εκλεπτυσμένες στυλίστριες σε ηλικία μόλις 13 ετών.

Για την εκδήλωση της 27ης Σεπτεμβρίου, που πραγματοποιήθηκε στο AMC Lincoln Square Theatre στη Νέα Υόρκη, οι 13χρονες δίδυμες περπάτησαν και οι δύο στο κόκκινο χαλί με peep-toe γόβες από τη συλλογή SJP της μαμάς τους. Η Marion επέλεξε να συνδυάσει τα φανταχτερά της παπούτσια με ένα αστραφτερό στράπλες κοκτέιλ φόρεμα, ενώ η Tabitha επέλεξε μια πιο διακριτική εμφάνιση, φορώντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα.

Getty Images

Η Sarah Jessica όπως πάντα δεν απογοήτευσε με τις στυλιστικές επιλογές της. Η ηθοποιός κι σχεδιάστρια φόρεσε ένα Armani Privé μακρύ ασημί τοπ με φλοράλ μοτίβο και διακοσμητικές λεπτομερειες, σε συνδυασμό με ένα cropped λιλά παντελόνι και ένα εντυπωσιακό ζευγάρι ροζ σατέν γόβες από τη δική της συλλογή.

Getty Images for Disney

Η οικογενειακή φωτογραφία σηματοδοτεί μια σπάνια εμφάνιση για τα παιδιά της Sarah Jessica Parker, που τείνουν να μένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below