Η Jennifer Lopez είναι το νέο πρόσωπο της Guess Jeans και η 48χρονη γράφει ιστορία πρωταγωνιστώντας στην καμπάνια της iconic ετικέτας για τη σεζόν άνοιξη 2018. Η J.Lo είναι το μεγαλύτερης ηλικίας κορίτσι στην ιστορία της Guess και στην αστραφτερή ασπρόμαυρη εικόνα που τραβήχτηκε από τη φωτογράφο Τατιάνα Γκερουσόβα, η 48χρονη ποζάρει φορώντας ένα μικροσκοπικό σορτς και ένα λευκό πουκάμισο.

Το δεύτερο μεγαλύτερο σε ηλικία κορίτσι της Guess ήταν η Claudia Schiffer, η οποία φωτογραφήθηκε για την 30η επέτειο της εταιρείας το 2012, σε ηλικία 41 ετών.

Η απόφαση της Guess να κλείσει τη Lopez συμπίπτει με την αυξανόμενη τάση της βιομηχανίας μόδας να χρησιμοποιεί μεγαλύτερης ηλικίας μοντέλα. Την περασμένη σεζόν, ο Helmut Lang χρησιμοποίησε μοντέλα ποικίλων ηλικιών, ενώ ο Versace είχε στο σόου του τα original supermodels – Carla Bruni-Sarkozy, Claudia Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford και Helena Christensen, όλες στην ηλικία των 40 ή 50 ετών. Άλλες ετικέτες με μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες στις επιδείξεις τους ήταν η Simone Rocha και από την πιο εμπορική πλευρά, η Zara, η οποία δημιούργησε μια “διαχρονική” καμπάνια που περιλάμβανε μοντέλα πάνω από τα 40. Όσο για τη Lopez το να αντιπροσωπεύει τώρα το εμπορικό σήμα, δείχνει ότι το κορίτσι της Guess δεν είναι πια κορίτσι, αλλά μάλλον γυναίκα.

View this post on Instagram

Guess who’s the new Guess girl…

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below