Eίτε φοράει ένα μίνι φόρεμα με mules, είτε βγάζει βόλτα το σκύλο της με τζιν και oversized σακάκι, η Emily Ratajkowski έχει πάντα αψεγάδιαστο στυλ παρά το γεγονός ότι μοιάζει σα να μην το προσπαθεί ιδιαίτερα, oπότε και η “stay- at- home εμφάνισή της δεν αποτελεί εξαίρεση. Mέσα από τα stories της στο Instagram η EmRata μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία φορούσε ένα γκρι σετ το οποίο αποτελούσε ένα φαρδύ παντελόνι φόρμας και το αντίστοιχο φούτερ διατηρώντας το loungewear look της απλό.

@emrata

Με τις διασημότητες σε όλο τον κόσμο να μας δίνουν ιδέες για άνετες εμφανίσεις μέσα στο σπίτι αυτή τη στιγμή, η EmRata είναι ένα από τα πρόσωπα στα οποία μπορούμε να βασιστούμε για ιδέες μετά την περίοδο της κοινωνικής αποστασιοποίησης που έχει περάσει.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι σχεδόν όλοι επιλέγουν άνετα ρούχα ενώ περιορίζονται στα σπίτια τους, οι σπορ εμφανίσεις έχουν γίνει από τα αγαπημένα στυλ. Και επειδή η άνεση είναι μεγαλύτερη προτεραιότητα αυτή τη στιγμή, η ηθοποιός απλώς απέδειξε ότι ένα απλό, βαμβακερό σετ μπορεί να δείξει και stylish και κομψό. Kαι σε περίπτωση που θέλεις να αναπαράγεις κι εσύ το look της υπάρχουν πολλές επιλογές (σε μεγάλο εύρος τιμών) για να διαλέξεις:

Hooded top 14,99 € H&M
Sweatpants 14,99 € H&M
Muse cropped ribbed fleece hoodie €120.55, ALO YOGA
Muse ribbed fleece sweatpants€137.78, ALO YOGA
PLUSH HOODIE 35.99 € Zara Home
PLUSH JOGGERS 29.99 € Zara Home

 

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below