H αναζήτηση του ιδανικού μαγιό μπορεί να μη σταματά ποτέ, αλλά όλες ξέρουμε κατά βάθος ποιο είναι: αυτό που αναδεικνύει τη σιλουέτα και τονώνει την αυτοπεποίθησή μας. Τι και αν δεν έχουμε αποκτήσει ακόμα εκείνη τη σταρένια επιδερμίδα που είχαμε πέρυσι τέτοιον καιρό; H ανάγκη να βρεθούμε και πάλι σε όμορφες ακρογιαλιές μεγάλωσε μαζί με τη λαχτάρα μας για περισσότερες αισιόδοξες ημέρες.

Η Tommy Hilfiger αυτή τη σεζόν, με αφορμή την 35η επέτειό της, εξέλιξε τα διαχρονικά μαγιό με αισθησιακά κοψίματα, τροπικά μοτίβα και εμφανές το λογότυπο του οίκου. Θελκτικά ολόσωμα και μπικίνι σε ρετρό σιλουέτες ή σπορτίφ ύφος από βιώσιμα υφάσματα και πρωτοποριακό σχεδιασμό βούτηξαν σε ουδέτερα ή πιο έντονα χρώματα όπως το πράσινο, το ροζ και το μπλε του κοβαλτίου.

Ακόμα και οι κλασικές αποχρώσεις του κόκκινου, του λευκού και του navy έστρεψαν τη στυλιστική πυξίδα σε ευφάνταστους συνδυασμούς σε πολυμορφικά σχέδια που υπόσχονται να μας ταξιδέψουν σε κρυστάλλινα νερά όλο το καλοκαίρι. Πάρε μια βαθιά ανάσα και βούτηξε!

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below