Η εύρεση του τέλειου κοσμήματος δεν είναι το πιο εύκολο έργο, γεγονός που κάνει την εκπληκτική συλλογή της Δούκισσας του Sussex (όμορφα βραχιόλια, διακριτικά σκουλαρίκια και απλά περιδέραια) ακόμα πιο αξιοζήλευτη. Υπάρχουν καλά νέα όμως εάν ονειρεύεστε να αναπαράγετε το στυλ της: η αγαπημένη μάρκα κοσμημάτων της είναι συγκλονιστικά προσιτή. Για καλή τύχη του πορτοφολιού σας, η Markle εντόπισε αρκετά υπέροχα, φιλικά προς τον budget κομμάτια από το εμπορικό σήμα Missoma που εδρεύει στο Λονδίνο.

Από τότε που η σχέση της με τον Πρίγκιπα Χάρι έγινε γνωστή, όλοι παρακολουθούν τις επιλογές μόδας της – και όχι άδικα. Η Δούκισσα εγχύει στοιχεία της προσωπικότητάς της, στο παραδοσιακό βασιλικό στυλ κι εναλλάσει τα φορέματα με κοστούμια και τους κορυφαίους εχεδιαστές με πιο προσιτά ευρήματα.

Getty Images

Στην πρόσφατη επίσκεψη του ζευγαριού στο Sussex ολόκληρο το σύνολο της Meghan ήταν τέλειο. Και ενώ το πράσινο- μπεζ outfit της χρησίμευσε ως η απόλυτη φθινοπωρινή έμπνευση, ήταν τα Missoma κοσμήματά της που πραγματικά ξεχώρισαν.

Getty Images

Eνα εντυπωσιακό επιχρυσωμένο βραχιόλι  το οποίο κοστίζει 85 ευρώ και μια μοναδική (και εξίσου οικονομικά προσιτή) ποικιλία από ένα άλλο επιχρυσωμένο βραχιόλι με φύλλα κι ένα δαχτυλίδι από χρυσό 18 καρατίων.

MISSOMA RAINBOW MOONSTONE BEADED LEAF BRACELET
Gold Plated Rainbow Moonstone Beaded Leaf Bracelet
MISSOMA DOUBLE CHAIN BRACELET
18ct Gold Vermeil Double Chain Bracelet
MISSOMA MANTRA OPEN HEART SIGNET RING
18ct Gold Vermeil Mantra Open Heart Signet Ring

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below