Φαίνεται ότι οι διοργανωτές των βραβείων προσπαθούν να είναι πιο βιώσιμοι αυτή τη σεζόν. Το vegan μενού των Golden Globes έγραψε ιστορία νωρίτερα αυτό το μήνα, ενώ τα βραβεία SAG πρόσφεραν επίσης vegeterian μενού και τώρα, η επιτροπή των BAFTA ζητά από τους συμμετέχοντες να κάνουν πιο μελετημένες ενδυματολογικές επιλογές, φορώντας κάτι που ήδη έχουν ή μια βιώσιμη επιλογή.

Εκπρόσωπος της επιτροπής δήλωσε: «Η αειφορία είναι πολύ σημαντική για τα Bafta και κάνουμε περισσότερες προσπάθειες για αυτό από ποτέ. Ο στόχος είναι τα EE British Academy Film Awards για το 2020 να έχουν θετικό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Από τα τρόφιμα μέχρι το branding και τα υλικά, τα Bafta δεσμεύονται να είναι όσο το δυνατόν πιο βιώσιμα ».

Οι επισκέπτες θα λάβουν μια κατευθυντήρια γραμμή για το ντύσιμο, που δημιουργήθηκε από το London College of Fashion Center of Sustainability. Ο εκπρόσωπος δήλωσε: «Ο βιώσιμος οδηγός μόδας του LCF παρέχεται ως ένα μικρό κομμάτι των ευρύτερων προσπαθειών μας για βιώσιμη ανάπτυξη, όπου εξετάζουμε κάθε μέρος των βραβείων μας για να κάνουμε περισσότερα από ποτέ».

Οι διασημότητες θα μπορούσαν είτε να φορέσουν κάτι που έχουν φορέσει ξανά στο παρελθόν, να νοικιάσουν ένα φόρεμα, να φορέσουν vintage ή να επενδύσουν σε έναν βιώσιμο σχεδιαστή όπως η Stella McCartney ή η Vivienne Westwood.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below