Πριν ακόμα ο καναπές τους σπιτιού μας γίνει το νέο μας γραφείο και η κοινωνική αποστασιοποίηση η νέα μας πραγματικότητα, οι πασαρέλες της άνοιξης/καλοκαιριού 2020 πλημμύρισαν από διαφορετικά και πολύ κομψά pajama looks.

Oι σχεδιαστές έπαιξαν με τις loungewear εμφανίσεις, οι οποίες κυμαίνονταν από κλασικές προσεγγίσεις με χαλαρά παντελόνια φόρμας και μεταξωτά κομμάτια έως χαλαρότερες ερμηνείες της τάσης με πιο αποκαλυπτικά στυλ.

Ένα πράγμα που παραμένει αληθινό σε αυτά τα άνετα σύνολα είναι η ικανότητά τους να μεταφερθούν εύκολα από την κρεββατοκάμαρα στις καθημερινές μας γκαρνταρόμπες. Δες παρακάτω τις 10 ωραιότερες pajama εμφανίσεις μέσα από τις ανοιξιάτικες συλλογές.

Balenciaga

Athleisure σύνολα εμφανίστηκαν στην πασαρέλα του οίκου Balenciaga όπως αυτό το tracksuit σε ασπρόμαυρο.

Burberry

Άνετα ζέρσει σύνολα έκαναν την εμφάνισή τους στο runway της Βurberry όπως αυτό το γκρίζο σετ που είναι κατάλληλο και για χαλάρωση στο σπίτι και για έξω.

Gucci

Αυτό το διάφανο Gucci φόρεμα είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του παραδοσιακού νυχτικού σε ένα αέρινο και πολύ κομψό look.

Celine

Ο Hedi Slimane επέστρεψε στη δεκαετία του ’70 για τη συλλογή της Celine για την άνοιξη / καλοκαίρι του 2020 και ανάμεσα στα bourgeois σύνολα έκαναν την εμφανισή τους και casual φούτερ με flared jeans φτιαγμένα για τις απόλυτες off-duty εμφανίσεις.

Marc Jacobs

Ο Marc Jacobs έπαιξε με τις oversized αναλογίες στο loungewer για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2020 ενώ η προσθήκη του καφέ βελούδινου παντελονιού σε αυτό το αγόρι χαρίζει μια νοσταλγική ατμόσφαιρα στο σύνολο.

Dior

Ρουστίκ και χαλαρά κομμάτια όπως αυτό το σύνολο με παντελόνι και πουκάμισο εμφανίστηκαν στην πασαρέλα του Dior.

Vivienne Westwood

Αυτό το σετ ήταν ένα από τα πιο χαλαρά looks της συλλογής Vivienne Westwood άνοιξη/καλοκαίρι 2020. Η σχεδιάστρια ολοκλήρωσε τη μινιμαλιστική εμφάνιση με σουέτ μπότες και χρυσά σκουλαρίκια.

Issey Miyake

Τα μοντέλα στον Issey Miyake χόρεψαν φορώντας τα ανάλαφρα και ρευστά looks της συλλογής εστιάζοντας στην άνεση.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below