Κάποιες στυλιστικές επιλογές βγάζουν νόημα και άλλες όχι, και το χειμερινό ντύσιμο της Kendall Jenner τοποθετείται ακριβώς στη μέση. Το σούπερ μόντελ φωτογραφήθηκε πρόσφατα στο Λος Άντζελες όπου ο χειμώνας είναι, λοιπόν, πιο ήπιος από αυτόν που βιώνουν όσοι βρίσκονται στην Ανατολική Ακτή ή στη Μεσοδυτική. Αν και τεχνικά βρισκόμαστε ακόμα στην εποχή του φθινοπώρου, οι πιο κρύοι μήνες του χρόνου πλησιάζουν γρήγορα, γι’ αυτό είναι φυσικό να βλέπουμε χαριτωμένα σύνολα όπως αυτά που φοράει συνήθως η Jenner (με μεγάλα πλεκτά, φαρδιά, άνετα παντελόνια και μπότες Ugg).

Getty Images

Το πιο πρόσφατο σύνολο του μοντέλου όμως δεν περιελάμβανε Ugg αλλά ένα ζευγάρι μαύρες δερμάτινες μπαλαρίνες The Row που είναι σίγουρα μια ενδιαφέρουσα επιλογή υποδημάτων για αυτή την εποχή του χρόνου. Γυμνά πόδια το χειμώνα; Αυτή ήταν η αρχική μας σκέψη, μέχρι που θυμηθήκαμε ότι ο καιρός στο Λος Άντζελες μπορεί να είναι ακόμα φιλικός προς τέτοιες στυλιστικές επιλογές.

Leather ballet flats, THE ROW

Ετσι, η Jenner είναι μόλις λίγους μήνες μπροστά από την επόμενη μεγάλη τάση στα υποδήματα, καθώς σίγουρα μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τις μπαλαρίνες να κυριαρχούν την άνοιξη του 2023. Η άνοδος του παπουτσιού στην κορυφή ξεκίνησε φέτος, με διασημότητες όπως η Katie Holmes, η Jennifer Lopez και η Jennifer Lawrence να επιλέγουν όλα τα Balletcore στυλ για τις εμφανίσεις του 2022. Όμως, στοιχηματίζουμε ότι το στυλ θα συνεχίσει να κερδίζει δυναμική το επόμενο έτος, καθώς η πρακτική μόδα θα κυριαρχήσει και πάλι.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below