Το ΚΟΟLFLY ξεκίνησε το 2014 φέρνοντας μια φρέσκια πρόταση στο οnline fashion shopping, συνδυάζοντας τις online αγορές με τις πιο cool προτάσεις styling σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Σήμερα αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά fashion e-shops με βραβεύσεις σε διεθνές επίπεδο. Δραστηριοποιείται με επιτυχία σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως και ξεχωρίζει για την μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης που προσφέρει.

Το KOOLFLY φιλοξενεί πάνω από 150 επώνυμα brands με τις πιο fashionable συλλογές και επιλογές για κάθε στιλ. Στο portfolio της εταιρείας ανήκουν μερικά από τα μεγαλύτερα fashion brands του κόσμου, όπως Replay, New Balance, Fred Perry, Rains, Tommy Hilfiger, Lacoste και brands με ιδιαίτερο χαράκτηρα και βιώσιμη προσέγγιση.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KOOLFLY (@koolfly)

Aνάμεσα σε περισσότερα από 65.000 προϊόντα, στο KOOLFLY θα βρεις τα πιο stylish ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ για all-day εμφανίσεις με μεγάλη γκάμα επιλογών για όλη την οικογένεια. Ανακάλυψε τα hot pieces της σεζον, εμπνεύσου από τις προτάσεις της fashion editor και βρες το look που σου ταιριάζει.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KOOLFLY (@koolfly)

Απόλαυσε τις online αγορές σου με ασφάλεια, δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 59€, δωρεάν αντικαταβολή και επιστροφή σε όλες τις παραγγελίες σου. Ζήσε την απόλυτη αγοραστική εμπειρία στο KOOLFLY!

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below