Η Chanel πραγματοποίησε κανονικά το προγραμματισμένο Métiers d’Art show της την 1η Δεκεμβρίου, αλλά χωρίς κοινό. Αντ ‘αυτού, ο οίκος βιντεοσκόπησε τo show στο κάστρο του Σενονσώ στη Γαλλία και η συλλογή της Virginie Viard θα παρουσιαστεί αύριο στον ιστότοπο της Chanel και στους λογαριασμούς κοινωνικής δικτύωσης του οίκου.

Παραδοσιακά μια περιοδεύουσα επίδειξη που έχει φτάσει σε προορισμούς όπως η Σαγκάη, η Ρώμη, το Εδιμβούργο, το Σάλτσμπουργκ και το Ντάλας, η πιο πρόσφατη Métiers d’Art συλλογή παρουσιάστηκε στο Παρίσι τον περασμένο Δεκέμβριο μετά τον θάνατο του καλλιτεχνικού διευθυντή της Chanel, Karl Lagerfeld στις αρχές τoυ 2019.

Από το 2002, η συλλογή Métiers d’art, μια Ready-to-Wear συλλογή μοναδική για τον οίκο CHANEL, αποδίδει φόρο τιμής στο εξαιρετικό savoir-faire των Maisons d’art και των βιοτεχνιών μόδας, που αποτελούν προνομιούχους συνεργάτες της CHANEL.

Συνδυάζοντας τη δημιουργικότητα του οίκου και τη δεξιοτεχνία των καλλιτεχνών -που δημιουργούν τα κεντήματα, τα φτερά, τα κοσμήματα, τις πιέτες, τα παπούτσια, τα καπέλα και τα γάντια-, η συλλογή Métiers d’art της CHANEL συμβάλλει στην προώθηση της γαλλικής μόδας και πολυτέλειας σε όλο τον κόσμο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below