Για τη συλλογή CHANEL Fall-Winter 2021/22 Haute Couture, η Sofia και o Roman Coppola δημιούργησαν μια ταινία μικρού μήκους με πρωταγωνίστρια τη Margaret Qualley. Από το εξαιρετικό savoir-faire των ατελιέ, μέχρι τo τελευταίo fitting του φορέματος της στα Haute Couture Salons, η ηθοποιός και πρέσβειρα του οίκου ανακαλύπτει τις τελικές προετοιμασίες της νέας συλλογής της Virginie Viard.

Από την πλευρά του, ο φωτογράφος Mikael Jansson κατέγραψε τη δουλειά των μοδίστρων και των ραφτών που ζωντανεύουν τη συλλογή. Πολύτιμες στιγμές μόδας, φωτογραφημένες σε διαχρονικό ασπρόμαυρο στα ατελιέ Haute Couture.

Η Chanel κυκλοφόρησε επίσης ένα teaser, το οποίο αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες. Το πρώτο μέρος, που γυρίστηκε στην καρδιά των ατελιέ Haute Couture στις 31 rue Cambon, δείχνει την κατασκευή των δημιουργιών. Στη συνέχεια ανοίγει τις πόρτες της στην υπέροχη τοποθεσία όπου θα παρουσιαστεί η συλλογή Chanel Haute Couture την Τρίτη 6 Ιουλίου στις 16.00 μ.μ.: το Μουσείο Μόδας της πόλης του Παρισιού.

Για αυτή την περίσταση, ο οίκος ανέθεσε επίσης στον φωτογράφο Mikael Jansson να δημιουργήσει μια σειρά εικόνων που χαρακτηρίζουν τη νεοαναγεννησιακή αρχιτεκτονική του μουσείου σε ένα παιχνίδι φωτός και σκιάς.


Η ταινία CHANEL Fall-Winter 2021/22 Haute Couture θα παρουσιαστεί στις 6 Ιουλίου στις 16:00, ώρα Ελλάδας, στο chanel.com.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below