Λίγο μετά τα εγκαίνια των δύο μπουτίκ της στη Μύκονο και στο Saint Tropez, η Borsalino καταφθάνει αυτό το καλοκαίρι στο πολυτελές 5 αστέρων Sani Resort στην Ελλάδα, εγκαινιάζοντας ένα ανεπανάληπτο Pop-Up πάνω σε ένα Piaggio Ape. Με φόντο τον αποκλειστικό παράκτιο παράδεισο που αγναντεύει το Αιγαίο Πέλαγος, το θρυλικό και παιχνιδιάρικο τρίτροχο διαθέτει μια εκλεκτή επιλογή των Panama style καπέλων του οίκου, από τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021.

Η τελευταία αυτή πρωτοβουλία της Borsalino αποτελεί τη νεότερη προσθήκη της, στο πλαίσιο της διαρκούς και διεθνής στρατηγικής ανάπτυξης της εταιρείας, προκειμένου να εδραιώσει την παρουσία της στις πιο περιζήτητες τοποθεσίες που επιλέγει ο ελίτ τουρισμός. Tο Pop-Up store, το οποίο βρίσκεται πάνω στο διάσημο τρίτροχο μοντέλο της Piaggio που κυκλοφόρησε το 1948, προσφέρει μια παιχνιδιάρικη εικόνα εμπνευσμένη από τα στοιχεία Τέχνης και Χειροτεχνίας, που αφηγούνται τη νέα αντίληψη του οίκου γύρω από την ομορφιά και την απόλυτη ισορροπία μεταξύ του παραδοσιακού και του μοντέρνου στοιχείου.

Αυτό το καλοκαίρι, οι επισκέπτες του Sani Resort, θα βιώσουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία, και με τη βοήθεια των εξειδικευμένων συμβούλων πωλήσεων θα είναι σε θέση να επιλέξουν αγαπημένα σχέδια από τη συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021.

Το Sani Resort είναι ένα πολυτελές συγκρότημα, που συνδυάζει πέντε ξενοδοχειακές μονάδες, μια state of the art μαρίνα και εξοχικές κατοικίες, σε μια έκταση ιδιωτικού φυσικού καταφυγίου μεγαλύτερη των 1000 στρεμμάτων κατά μήκος της ακτής της χερσονήσου της Χαλκιδικής, στη Βόρεια Ελλάδα. Το 2020, αναγνωρίστηκε για τη συνεχή δέσμευσή του στην προστασία του περιβάλλοντος και τη βιώσιμη ανάπτυξη ως ένα από τα Κορυφαία Πολυτελή Πράσινα Ξενοδοχειακά Θέρετρα παγκοσμίως, ενώ για 2η συνεχή χρονιά αναδείχθηκε πρώτο σε παγκόσμιο επίπεδο ως World ’s Leading Family & Beach Resort 2020 στα World Travel Awards.

Με έναρξη το Καλοκαίρι του 2021 μην παραλείψεις να επισκεφτείς το Pop-Up κατάστημα στο Sani Resort στην Ελλάδα!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below