Θυμόμαστε όλοι την τελευταία σκηνή του έργου Καζαμπλάνκα και το εμβληματικό (πλέον) καπέλο που φορούσε ο πρωταγωνιστής Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ. Αυτή ήταν πρώτη εμφάνιση των θρυλικών ιταλικών καπέλων που αγαπήθηκαν όσο λίγα αξεσουάρ από μεγάλους αστέρες του Χόλιγουντ αλλά και ισχυρούς άνδρες της πολιτική σκηνής χαράσσοντας τη δική τους πορεία στην ιστορία της μόδας.

Πριν μερικές εβδομάδες η Borsalino εγκαινίασε την πρώτη της μπουτίκ στο Nammos Village της Μυκόνου σηματοδοτώντας ένα σημαντικό βήμα στην επέκταση της εταιρείας. Μέσα στον ευχάριστο χώρο που εναρμονίζεται με το φυσικό περιβάλλον του νησιού φιγουράρουν τα πιο ξεχωριστά χειροποίητα καπέλα Panama για άνδρες και γυναίκες που θα μας συνοδεύσουν στις ηλιόλουστες διαδρομές μας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Borsalino, Mauro Baglietto δήλωσε: «Σε μια τόσο ιδιαίτερη στιγμή για την παγκόσμια οικονομία, αυτή η νέα μπουτίκ Borsalino στη Μύκονο ενδυναμώνει το τρέχον αναπτυξιακό μας σχέδιο για πιο ισορροπημένη και βιώσιμη ανάπτυξη. Για τον εορτασμό της ιταλικής αριστοτεχνίας, είμαστε περήφανοι που φέρνουμε την Borsalino σε έναν από τους  κορυφαίους παγκόσμιουςτουριστικούς προορισμούς».

Ανακαλύψτε περισσότερα στο www.borsalino.com 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below