Για 21 χρόνια η πρωτοβουλία Pink Pony του οίκου Ralph Lauren, αποτελεί το παγκόσμιο φιλανθρωπικό πρόγραμμα του brand αφιερωμένο στον αγώνα κατά της νόσου. Ιδρύθηκε το 2000 και έως και σήμερα η αποστολή του Pink Pony είναι να μειώσει τις ανισότητες στη φροντίδα του καρκίνου, να ηγηθεί τον αγώνα για την εξεύρεση θεραπείας και να διασφαλίσει ότι η πρόσβαση σε ποιοτική θεραπεία είναι διαθέσιμη σε όλους.

«Όταν κάποιος που αγαπάμε έχει καρκίνο, επηρεαζόμαστε όλοι – σύζυγοι, μητέρες και πατέρες, αδέρφια και φίλοι. Αυτή είναι η προσπάθειά μας στον αγώνα κατά του καρκίνου».
– Ralph Lauren

 

Ο οίκος έχει δεσμευτεί ότι θα προχωρά σε ενέργειες που θα βοηθούν στην ευαισθητοποίηση και τη χρηματοδότηση για τη φροντίδα και πρόληψη του καρκίνου μέσω ετήσιων πρωτοβουλιών μάρκετινγκ, αφιερωμένων συλλογών με πωλήσεις που θα υποστηρίξουν το Pink Pony, και εθελοντικών προγραμμάτων εργαζομένων παγκοσμίως και συλλογής κεφαλαίων.

Ως μία από τις πρώτες εταιρείες που χρησιμοποίησε το λογότυπό της για την υποστήριξη της πρωτοβουλίας, ο κλασικός Polo αναβάτης αλλάζει το χρώμα του σε ροζ και μετατρέπεται εδώ και δεκαετίες σε παγκόσμιο σύμβολο για να βοηθήσει στη συγκέντρωση εκατομμυρίων για έναν τόσο σημαντικό φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο σχεδιαστής που και με τις πρωτοβουλίες του οίκου δείχνει πόσο αγαπά τις γυναίκες, παρουσιάζει τις νέες γυναικείες συλλογές του για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2021- 2022 και στις δύο ελληνικές boutique του στην Κηφισιά και στο Κέντρο Αθήνας.

Ανακαλύψτε τις συλλογές στο κατάστημα Polo Ralph Lauren Αθήνας, Πανεπιστημίου 4 και Polo Ralph Lauren Κηφισιάς, Κασαβέτη 19.

Polo Ralph Lauren Αθήνα: Πανεπιστημίου 4, Αθήνα – 2103629617
Polo Ralph Lauren Κηφισιά: Κασαβέτη 19, Κηφισιά – 2108085426

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below