Οι περίπατοι είναι η μόνη δραστηριότητα για την οποία ντυνόμαστε πλέον οι περισσότερες από εμάς. Και δεδομένου του ότι αυτή είναι η πραγματικότητά μας εδώ και τόσους μήνες, πιθανότατα όπως κι εμείς, έτσι κι εσύ έχεις μια σειρά από κομμάτια για να διατηρείσαι ζεστή σε αυτές τις καθημερινές βόλτες.

Τώρα η Δούκισσα του Cambridge αποκάλυψε μερικά από τα δικά της αγαπημένα αντικείμενα για να παραμένει κομψή ενώ προστατεύεται από το κρύο και τη βροχή.

Την Κυριακή το πρωί, το Kensington Palace κυκλοφόρησε ένα βίντεο που γυρίστηκε σε στυλ selfie από την Kate, ενώ ήταν έξω στο Sandringham Estate όπου η οικογένεια Cambridge περνάει το τρίτο αγγλικό  lockdown.

H Kate φορούσε ένα απο τα casual σύνολά της για το χαλαρό βίντεο, σηματοδοτώντας την έναρξη της εβδομάδας ψυχικής υγείας των παιδιών. Στο μήνυμα, ενθάρρυνε τους γονείς να φροντίζουν τη δική τους ψυχική υγεία καθώς «πρέπει πραγματικά να είμαστε οι καλύτερες εκδοχές του εαυτού μας για τα παιδιά που φροντίζουμε». Ίσως έδειχνε τον δικό της τρόπο να το κάνει αυτό βγαίνοντας για λίγο καθαρό αέρα.

Η Kate επέλεξε να φορέσει ένα παλιό αγαπημένο της τζάκετ με επένδυση, από τη βρετανική μάρκα Barbour στο βίντεο. Το λάνσαρε για πρώτη φορά στη Βόρεια Ιρλανδία το 2019, κοστίζει 159 λίρες κι έχει μικρές πορτοκαλί λεπτομέρειες που του δίνουν μια μοντέρνα, σπορ αίσθηση.

Getty Images

Επίσης, για την  εμφάνισή της στο βίντεο λάνσαρε ένα νέο αξεσουάρ: ένα μαλλινο σκούφο με pom pom.

Η Δούκισσα του Cambriddge πρωτοστάτησε σε αυτήν την πιο χαλαρή προσέγγιση στο ντύσιμο για βασιλικές περιστάσεις κι έγινε γνωστή για τα skinny τζιν και τα πρακτικά πανωφορια της, όπως και για κομψά παλτό και τα λαμπερά φορέματα.

Πρόκειται για μια στυλιστική προσέγγιση που της επιτρέπει να δείξει μια πιο απλή και πιο προσιτή πλευρά, η οποία έχει ιδιαίτερη επίδραση όταν συζητά θέματα όπως η ψυχική υγεία των παιδιών.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below