Ο οίκος Gucci έχει γίνει πρωτοσέλιδο χάρη σε ένα μαύρο καλσόν. Αυτό μπορεί να ακούγεται απίθανo σε έναν κόσμο που αντιμετωπίζει μια συνεχιζόμενη πανδημία, αλλά ναι, συμβαίνει και αυτό.

Η Diet Prada ήταν η πρώτη που έδωσε έμφαση στο καλσόν, δημοσιεύοντας μια εικόνα τους με την ακόλουθη λεζάντα: «Σε όποιον μπορεί να πλήρωσε 190 δολάρια για αυτό το σκισμένο καλσόν @gucci … είστε καθόλου καλά; #RippedInItaly. ” Οι σχολιαστές άρχισαν γρήγορα να τρολάρουν τον οίκο, με πολλούς από αυτούς να δηλώνουν ότι προτιμούν τις δικές τους DIY εκδόσεις.

Όλο αυτό έφτασε με τη σειρά του στα tabloids, τα οποία ανέφεραν την ιστορία και, με τη σειρά τους, έλαβαν αρκετά δίκαια, παθιασμένα σχόλια στους δικούς τους ιστότοπους. Αξίζει επίσης να αναφερθεί το γεγονός ότι το Gucci καλσόν αυτή τη στιγμή έχει γίνει παντού sold out παρά την τσουχτερή τιμή του.

Λοιπόν, εσύ θα έμπαινες σε λίστα αναμονής σε περίπτωση που είναι ξανά διαθέσιμο προς πώληση; Εάν όχι, θα μπορούσες απλά να επιτεθείς στα μαύρα καλσόν σου με ένα ψαλίδι …

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below