Η Δούκισσα του Kέμπριτζ, είναι πάντα η επιτομή της χάρης και κομψότητας, επιλέγοντας πάντα το σοφιστικέ ντύσιμο σε κάθε τους εμφάνιση. Πιθανόν να μαντεύεις ότι οι ενδυματολογικές επιλογές της έχουν αρκετή μελέτη από πίσω τους ώστε να αποφευγθεί οποιοδήποτε ενδεχόμενο στυλιστικού ατυχήματος, έτσι μπορεί να υπάρχει ένα τέχνασμα ή και παραπάνω για να επιτευχθεί το τέλειο στυλ της.

Για παράδειγμα, ένας πιθανός κίνδυνος είναι πάντα ο ολισθηρός συνδυασμός της γόβας με καλσόν που η Κate είναι υποχρεωμένη να φοράει σε κάθε της δημόσια εμφάνιση για αυτό η Δούκισσα του Kέμπριτζ, ορκίζεται σε ένα συγκεκριμένο στυλ καλσόν, με κολλώδη patches στο κάτω μέρος των ποδιών, που εξασφαλίζουν το να μην γλιστρήσουν τα παπούτσια από τα πόδια της καθώς περπατά.

Τα καλσόν της είναι από το brand John Lewis, κοστίζουν μόλις 7 ευρώ, και είναι διαθέσιμα στο χρώμα του ποδιού, σε μαύρο και tan.

Getty Images

To καλσόν είναι σίγουρα ένα όχι και τόσο cool αξεσουάρ της Δούκισσας. «Δεν θα δείτε ποτέ βασιλικό πρόσωπο με γυμνά πόδια», δήλωσε πρόσφατα η βασιλική ανταποκρίτρια Victoria Arbiter στο Insider. “Θα έλεγα ότι είναι πραγματικά ο μόνος σκληρός, σταθερός κανόνας σε όλα όσα απαιτεί η βασίλισσα”.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below