Ανάμεσα στα projects που έχει αναλάβει αυτή τη σεζόν το πετυχημένο μοντέλο Βίκυ Καγιά, συγκαταλέγεται και η συμμετοχή της στο ριάλιτι χορού της ελληνικής τηλεόρασης, Dancing with the stars, στον ρόλο της παρουσιάστριας. Για το live της Κυριακής, 07/11, με θέμα το Movie night, η απαστράπτουσα καλλονή επέλεξε ένα χρυσό φόρεμα με την υπογραφή του ανερχόμενου Έλληνα σχεδιαστή Άγγελου Τσακίρη.

Η μακριά στράπλες σατέν τουαλέτα στους τόνους του χρυσού, ανέδειξε αριστοτεχνικά τη μοναδική σιλουέτα του εντυπωσιακού μοντέλου. Το σύνολο ολοκλήρωσαν ένα ζευγάρι κομψά χρυσά σκουλαρίκια και ένα χρυσό μενταγιόν του ελληνικού οίκου πολυτελών κοσμημάτων Ilias Lalaounis. Ένα κομψό σινιόν, από τον hair stylist  Χρήστο Μπαϊραμπά, χάρισε ανεπανάληπτη φινέτσα στην εμφάνιση, που επιμελήθηκε η στυλίστρια Έλενα Παπασταύρου.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by angęlos tsakiris (@angelostsakiris)

To ονειρεμένο χειροποίητο φόρεμα του Άγγελου Τσακίρη, πρώην μαθητή της παρουσιάστριας στο Fashion Workshop by Vicky Kaya, αποτελεί χαρακτηριστικό δείγμα του αστείρευτου ταλέντου που τον διακατέχει. Πρόκειται για ένα λαμπρό όνομα που συγκαταλέγεται στα πιο ανήσυχα πνεύματα της ελληνικής μόδας και καταφέρνει να γεμίζει με φως και λυρική αρμονία κάθε limited edition συλλογή που παρουσιάζει.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by angęlos tsakiris (@angelostsakiris)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below