Ένα βίντεο από τις πρόβες του show για την τελευταία του συλλογή ανάρτησε χθες, 14/10, ο σχεδιαστής, Olivier Rousteing, στον λογαριασμό του στο Instagram. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Balmain εμφανίστηκε φανέρα συγκινημένος, βλέποντας τη συλλογή που προετοίμαζε έναν χρόνο, γεμάτο πόνο και δυσκολίες, να παίρνει σάρκα και οστά. Όπως μοιράστηκε ο ίδιος πριν λίγες ημέρες στον λογαριασμο του, το ταραχώδες έτος της καραντίνας σημάδεψε τη ζωή του ακόμη μία ατυχία, καθώς το τζάκι στο σπίτι του εξαρράγη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να εισαχθεί στο νοσοκομείο Paris’ Hôpital Saint Louis. 

Για πολύ καιρό ο Olivier δεν αισθανόταν άνετα να μοιραστεί την κατάστασή του με το ευρύ κοινό, κρύβοντας τα εγκαύματά του πίσω από μακριές μπλούζες, δαχτυλίδια και μάσκες. Ωστόσο στο πλαίσιο της ανάρρωσης του, τόσο της σωματικής όσο και της ψυχικής, η φωτογραφία, με την οποία αποκάλυψε το ατύχημά του, αποτέλεσε μία κατάθεση ψυχής ενός ανθρώπου που είχε ανέκαθεν εμμονή με την τελειότητα και τη μόδα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing)

Εδώ εμφανίζεται σε μία από τις πρόβες πριν το επίσημο show του με το τραγούδι, Unstoppable“, που ερμηνεύει η Sia να αντηχεί στα ηχεία, δημιουργώντας ένα μοναδικό κλίμα γεμάτο έντονα συναισθήματα συγκίνησης. Το βίντεο είναι τραβηγμένο από τον πιστό φίλο του σχεδιαστή, Carloz, ο οποίος είναι στο πλευρό του από το ξεκίνημά του, προσφέροντας αμέριστη στήριξη και κατανόηση. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Olivier «Σε ευχαριστώ Carloz που είσαι μέρος της ζωής μου τα τελευταία 15 χρόνια, βλεποντάς με να γίνομαι αυτός που είμαι σήμερα. Στηρίζοντάς με από την πρώτη μέρα».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing)

Οι αναρτήσεις του σχεδιαστή σε συνδυασμό με τη συλλογή του, που συμβολίζει την αναγέννηση, εξυμνώντας την έννοια της ελευθερίας, συνιστούν ένα γερό στήριγμα για όλους τους ανθρώπους που έχουν περάσει κάτι παρόμοιο ή βρίσκονται σε μία περίοδο της ζωής τους, που επικρατεί το σκοτάδι και η απελπισία. Ο Olivier κατάφερε για ακόμη μία φορά να μεταδώσει ένα ηχηρό μήνυμα, αξιοποιώντας τη δύναμη των social media.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below