Το να φορέσεις head-to-toe ένα χρώμα που δεν είναι μαύρο ή κάποια άλλη ουδέτερη απόχρωση μπορεί να μοιάζει δύσκολο σαν ιδέα, και ειδικά γύρω από αυτή τη χρονική περίοδο. Αλλά, όταν γίνει σωστά, μπορεί να γίνει πραγματικά πολύ εύκολο. Και αν δεν είσαι σίγουρη από πού να αρχίσεις, ρίξε μια ματιά στη βασίλισσα Λετίσια και το ροζ κοστούμι που φόρεσε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.

Ολοκληρωμένη με τα αντίστοιχα παπούτσια για να ταιριάζει, η εμφάνιση της Ισπανίδας Βασίλισσας είναι το τέλειο παράδειγμα μιας πιο ομαλής προσέγγισης στο μονοχρωματικό ντύσιμο που δεν είναι δύσκολο να μιμηθείς.

Το σύνολό της περιελάμβανε ένα κρεπ κοστούμι στο χρώμα της τσιχλόφουσκας από την Hugo Boss, ένα μεταξωτό σατέν τοπ σε πιο ανοιχτό ροζ κι ένα ζευγάρι λουστρίνι γόβες με χοντρό τακούνι σε nude απόχρωση.

Το μονοχρωματικό σύνολό της αναβαθμίστηκε χάρη στα πολυτελή υλικά-μάλλινο κρεπ, μετάξι και μερικά χρυσά κοσμήματα που είναι πάντα μια καλή ιδέα, ενώ η εμφάνισή της αξίζει να σημειωθεί αφού με μικρές παραλλαγές θα μπορούσε να γίνει κατάλληλη για πολλές και διαφορετικές περιστάσεις.

Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below