Η βασίλισσα Λετίσια συνεχίζει τις υπέροχες καλοκαιρινές εμφανίσεις που αν και φαινομενικά διαφορετικές, μοιράζονται πολλά κοινά σημεία. Δηλαδή, όλες περιέχουν μερικές από τις πιο δυνατές τάσεις της άνοιξης και του καλοκαιριού 2022, είναι όλες πιστές στο πολύ προσωπικό της στυλ και όλες συνήθως περιέχουν στοιχεία τόσο από την ισπανική μόδα όσο και τις χειροτεχνικές παραδόσεις της πατρίδας της οποίας είναι η καλύτερη πρέσβειρα.

Splash News

Για τη συνάντησή της με το Διοικητικό Συμβούλιο του Residencia de Estudiantes, ενός ιδρύματος της Μαδρίτης του οποίου Επίτιμος Πρόεδρος είναι ο σύζυγός της, Βασιλιάς Φελίπε ΣΤ’, η βασίλισσα Λετίσια έκανε μια εμφάνιση με πολλά στοιχεία από την παραπάνω λίστα.

Αρχικά, η βασίλισσα επανέφερε στην γκαρνταρόμπα της μια ολόσωμη φόρμα με animal print από την ισπανική εταιρεία Mango που φόρεσε για πρώτη φορά πριν από μερικά χρόνια. Με γιακά πουκαμίσου, σε φαρδιά γραμμή και εμπνευσμένη από το σαφάρι στυλ, είναι ένα από αυτά τα κομμάτια που δεν μπορούν να λείπουν από τη βαλίτσα των διακοπών (ειδικά αυτό το καλοκαίρι). Για να ολοκληρωσει την εμφάνιση επέλεξε αξεσουάρ στην κρεμ- λευκή απόχρωση που υπάρχει στο print της ολόσωμης φόρμας: μια ζώνη Boss, μια τσάντα Carolina Herrera και ψηλές εσπαντρίγιες της ισπανικής εταιρείας Mint&Rose.

SplashNews.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below