Eχουμε φτάσει στο σημείο στο οποίο η Ζara δεν πουλάει απλά τις τάσεις – τις θέτει. Τα στυλ των μοντέλων μας δίνουν περισσότερες ιδέες από ό, τι θέλουμε παραδεχτούμε και ένα πράγμα που πάντα προσέχουμε είναι ο τρόπος που το brand επιλέγει να σετάρει κλασικά κομμάτια που πιθανότατα έχουμε ήδη, όπως τις καμπαρντίνες, τα μαύρα φορέματα και φυσικά τα skinny jeans.
Από τότε που το μοντέλο Martha Hunt φόρεσε το skinny jeans της με kitten heels τον περασμένο μήνα, εμείς είμαστε σε επιφυλακή για περισσότερα παραδείγματα του συνδυασμού. Δεν χρειάστηκε να τα αναζητήσουμε πιο μακριά από το website της Zara, όπου παρατηρήσαμε ότι σχεδόν κάθε μοντέλο που φορούσε στενό τζιν, το φόραγε σε συνδυασμό με kitten heels, είτε με τη μορφή slingback, mule ή ankle boot.

Και η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο στυλ στα τακούνια μια πολύ σημαντική τάση για το φθινόπωρο οπότε ο κάθε συνδυασμός του με τζιν κάνει το αποτέλεσμα φρέσκο και σύγχρονο. Είστε έτοιμες να δείτε την απόδειξη της αγάπης της Ζάρα για αυτό το συνδυασμό;

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below