Να θυμάστε ένα πράγμα: πως ούτε οι βασίλισσες δεν μπορούν να αντισταθούν στις επιθυμίες του έφηβου γιου τους. Ακόμα και οι πιο λαμπερές και δυναμικές μητέρες έρχονται σε αυτή την πιεστική θέση και πρέπει να πάρουν τις κατάλληλες αποφάσεις, για να ισορροπήσουν ανάμεσα στις δικές τους ανάγκες και τις απαιτήσεις των παιδιών τους.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μιλάμε για την πριγκίπισσα Diana και τον μεγαλύτερο γιο της πρίγκιπα William. H Diana που σημάδεψε το στυλ της δεκαετίας του 90 με το πιο cool look ever, παραλίγο να μας το στερήσει για να μην φέρει το γιο της σε δύσκολη θέση.

Προφανώς, μιλάμε για την εμφάνιση της στο ΜΕΤ Gala του 1996 στη Νέα Υόρκη. Η Πριγκίπισσα Νταϊάνα επέλεξε ένα μοναδικό navy slip dress Dior, με λεπτομέρειες με μαύρη δαντέλα. Το συνδύασε με ένα μεγάλο choker με μαργαριτάρια και το look έγινε μια από τις ιστορικές στιγμές της μόδας της εποχής.

Getty Images

Ωστόσο, σύμφωνα με τη βιογράφο της- Katie Nicholl, η πριγκίπισσα σκέφτηκε να μη φορέσει το φόρεμα επειδή αγχώθηκε ότι η «αποκαλυπτική» φύση του, θα μπορούσε να κάνει τον τότε 14χρονο γιο της να ντρέπεται. Ευτυχώς, για εμάς η Diana το τόλμησε και μας χάρισε μια εμφάνιση πρότυπο την οποία συζητάμε μέχρι και σήμερα.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below