Οι δύο μέρες για τις οποίες ανυπομονούμε κάθε εβδομάδα είναι και πάλι εδώ. Υπάρχει άραγε καλύτερος τρόπος να τις περάσουμε από το να ξεχυθούμε στους δρόμους και να επισκεφτούμε τ΄αγαπημένα μας καταστήματα; Όπως κι αν έχει κυλήσει η εβδομάδα, λίγες έξυπνες αγορές κι ένας καφές με την παρέα μας αποτελούν πάντα τον πιο εύκολο τρόπο να ξεχάσουμε όσα μας ταλαιπώρησαν, ν’ ανανεωθούμε και ν’ ανεβάσουμε τη διάθεσή μας.

Αν σκέφτεστε ποια θα είναι η επόμενη ενδυματολογική επένδυση που θ’ αναβαθμίσει την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σας, αρκεί ν’ αναζητήσετε κομμάτια που θα προσθέσουν χρώμα, άνεση κι ευελιξία στα καθημερινά σας σύνολα. Ένα πρακτικό ζευγάρι αθλητικά είναι μία καλή ιδέα που σίγουρα δε θα μετανιώσετε. Στην ίδια κατηγορία εντάσσουμε και εκείνο το ανοιξιάτικο φόρεμα που θα κλέψει την καρδιά σας και δε θα θέλετε να αποχωριστείτε στιγμή μέχρι το καλοκαίρι.

Η άνοιξη είναι η εποχή της ελευθερίας κι ένα loungewear σετ από ανάλαφρο ύφασμα θα αποτελέσει τη «στολή» που θα φοράτε στο σπίτι, τις βόλτες στη γειτονιά και τα Κυριακάτικα μεσημεριανά τραπέζια. Αν χρειαζόταν να επιλέξετε ένα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει με τίποτα από τη λίστα των αγορών σας, αυτό θα ήταν σίγουρα ένα ζευγάρι ρετρό γυαλιά ηλίου. Δοκιμάστε πολλούς σκελετούς μέχρι να βρείτε αυτόν που θ’ αγαπήσετε πραγματικά.

Courtesy
1Ουράνιο τόξο
Chloe
Courtesy
2Mellow yellow
H&M
Courtesy
3Ολάνθιστο μπουκέτο
BSB
Courtesy
4Candy set
H&M
Courtesy
5Vitamin C
MANGO
Courtesy
6Boho dream
MANGO
Courtesy
7Ξέφρενα βράδια
MANGO
Courtesy
8Cult fantasy
Urban Owl
Courtesy
9Ostraco bag
AMES
Courtesy
10Βουτιά στα ροζ
Calvin Klein

Παρακάτω, οι αγορές που θα μας γεμίσουν χαμόγελα όλο το Σαββατοκύριακο:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below