Εχουμε ήδη ξεκινήσει να προγραμματίζουμε τις αποδράσεις του καλοκαιριού και αυτό που χρειάζεται η ανανεωμένη γκαρνταρόμπα είναι μερικά σύνολα Ριβιέρας. Για τη δεύτερη αποκλειστική συλλογή του οίκου Balmain για το online κατάστημα Mytheresa ο καλλιτεχνικός διευθυντής Olivier Rousteing φρέσκαρε τα εμβληματικά σχέδια του οίκου με μοντέρνα προσέγγιση και σε ηλιόλουστη χρωματική παλέτα. Μένοντας πιστός στις ρετρό γραμμές που τονίζουν τη γυναικεία σιλουέτα, όπως τα crop-top και οι στενές παντελόνες που ανοίγουν στο τελείωμα, ο Rousteing γιορτάζει την πιο φωτεινή σεζόν του χρόνου μέσα από  20 διαφορετικές δημιουργίες για τις ντίβες του καλοκαιριού.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

«Είναι εύκολο να αναγνωρίσεις ότι αυτή είναι μια δημιουργία Balmain», εξηγεί ο Olivier Rousteing. « Μπορείτε να
εντοπίστε πολλούς από τους γνωστούς κώδικες του οίκου, με τον καθένα από αυτούς να έχει επαναπροσδιοριστεί ελαφρώς ώστε να ταιριάζει στις πιο ζεστές, καλοκαιρινές μέρες και νύχτες που βρίσκονται μπροστά μας. Υπάρχει το αγαπημένο μου pied-de-poule μοτίβο, τα μεγάλα χαρακτηριστικά κουμπιά και εκτυφλωτικοί χρυσοί τόνοι- αλλά θα έλεγα ότι αυτό που κάνει πραγματικά αυτή την capsule συλλογή Balmain είναι το attitude που χαρακτηρίζει κάθε σχέδιο. Ενώ η ομάδα μου και εγώ
δουλέψαμε πάνω σ’αυτή την αποκλειστική για τη Mytheresa συλλογή, σκεφτόμουν ολόκληρη τη στρατιά Balmain – και σιγουρεύτηκα ότι αυτή η συλλογή θα τους προσέφερε αρκετές επιλογές που θα ήθελαν να πακετάρουν στις αποσκευές τους για το σαββατοκύριακο».
Η capsule συλλογή «Balmain x Mytheresa» είναι διαθέσιμη online από τις 24 Ιουνίου αποκλειστικά στο Mytheresa.com.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below