Λέγεται ότι “τα αξεσουάρ δείχνουν το χαρακτήρα ενός ανθρώπου, πριν προλάβει να συστηθεί” και πράγματι τα κοσμήματα είναι η καλόγουστη υπογραφή που χρειάζεται η γυναίκα σε κάθε της εμφάνιση. Η Pandora έχει εντοπίσει την άτυπη αναγκαιότητα των κοσμημάτων σε ένα look, προτείνοντας συχνά προϊόντα με έντονο το στοιχείο της ευχρηστίας και καλαισθησίας, διατηρώντας παράλληλα το brand loyalty του. 

Η άνοιξη έχει εγκατασταθεί για τα καλά στη χώρα, άλλα όχι στις καρδιές μας, λόγω των τρεχόντων γεγονότων. Έτσι, η Pandora μέσω του online shop της, www.pandorashop.gr, αποφάσισε να φέρει, τουλάχιστον, εαρινή αύρα στη ντουλάπα σου, απαντώντας στις νέες ανάγκες της εποχής. 

View this post on Instagram

Introducing Pandora Garden, a collection inspired by nature in bloom. 🌸 #SomethingAboutYou #PandoraGarden #Spring

A post shared by Pandora (@theofficialpandora) on

Η νέα συλλογή, Pandora Garden, προσφέρει μια ανοιξιάτικη δροσιά στο στυλ σου με ιδιαίτερα floral σχέδια, τονίζοντας παράλληλα πως τα λιτά κοσμήματα δημιουργούν πολύπλοκα συναισθήματα. Επιπλεόν οι παιχνιδιάρικες συλλογές, Pandora Me και Disney, εστιάζουν στη θετική πλευρά της ζωής, μέσα από ποικίλα σχέδια με μινιμαλιστική essence.

Ωστόσο, έχοντας ως βασικό πυλώνα την ασφάλεια και την άριστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών, η εταιρεία συνεχίζει κανονικά να παραδίδει τις παραγγελίες των πελατών και έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τις ασφαλείς μεταφορές των εμπορευμάτων. Επιπλέον, για μεγαλύτερη διευκόλυνση, έχει επεκτείνει το περιθώριο επιστροφής στις 31 μέρες.

της Ελένης Κοντογιάννη