Για μερικές από εμάς, τα prints αποτελούν δύσκολο εγχείρημα. Αυτό είναι που κάνει και το συνδυασμό παλτό και φούστας της Oλίβια Παλέρμο τόσο εντυπωσιακό. H influencer ταίριαξε 3 διαφορετικά μοτίβα στην πιο cool εμφάνιση. Το μοναδικό σύνολό της αποδεικνύει ότι ο συνδυασμός μοτίβων δεν αποτελεί πια στυλιστικό ατόπημα – και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπείτε στον πειρασμό να το δοκιμάσετε και μόνες σας.

Η Παλέρμο εμφανίστηκε στην επίδειξη Miu Miu στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού την Τρίτη με μια φλοράλ φούστα midi σε νέον αποχρώσεις που ενώ ήταν αρκετά τολμηρή από μόνη της, εκείνη τόλμησε να την συνδυάσει με μερικά άλλα φανταχτερά prints: ένα λεοπάρ πουλόβερ και ένα καρό παλτό σε ζεστές αποχρώσεις του ροζ και του καφέ.

Getty Images

Η εμφάνιση ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι λευκά loafers διακοσμημένα με μαύρους φιόγκους. Ναι, αυτά είναι 3 διαφορετικά μοτίβα και χρωματικές παλέτες που με έναν μαγικό τρόπο λειτουργούν μεταξύ τους.  Ποιος θα φανταζόταν ότι ο συνδυασμός καρό, λεοπάρ και νέον-φλοράλ θα έδειχνε τόσο καλός;