Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι και η διάθεση για styling περιορίζεται σε απλές και casual επιλογές, προτιμάμε υφάσματα και σιλουέτες που δεν μας περιορίζουν και εξασφαλίζουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων. Το λευκό T-shirt, τα αέρινα φορέματα και οι λινές παντελόνες γίνονται οι go-to επιλογές της ανοιξιάτικης και καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας.

Η αλλαγή του καιρού σημαίνει ότι το βάρος πέφτει στ’ αξεσουάρ που μπορούν να αλλάξουν εύκολα και γρήγορα το ύφος οποιασδήποτε εμφάνισης. Οι τσάντες ξεχωρίζουν χάρη στην ικανότητά τους να να συνδυάζουν λειτουργικότητα και αισθητική και γι’ αυτό δεν λείπουν ποτέ από τις λίστες αγορών μας.

Τα στυλ στα οποία ορκίζονται οι street stylers ποντάρουν στην άνεση και στη λειτουργικότητα. Όσο μεγαλύτερες, τόσο το καλύτερο. Οι τσάντες που θα κρατήσουμε non-stop τους επόμενους μήνες, διαθέτουν αρκετό χώρο ώστε να αποθηκεύσουν όλα τα απαραίτητα αντικείμενά μας. Ακολουθούν οι κλασικές shoulder bags, οι οποίες φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Οι τσάντες με metallic υφές, στις κλασικές αποχρώσεις του χρυσού ή του ασημί, αφήνουν τη βραδινή ζώνη και μας συνοδεύουν παντού. Παράλληλα, τα clutch σε ζωηρές αποχρώσεις ή ιδιαίτερα σχέδια ανεβαίνουν στην κορυφή της λίστας με τα απαραίτητα αξεσουάρ της σεζόν. Φορεμένα με άνετα κοστούμια και εκρού καμπαρντίνες γίνονται το στοιχείο που αναβαθμίζει κάθε look.

Φωτογραφίες: LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below