Ακολουθώντας τα βήματα των Marilyn Manson, Keanu Reeves και Courtney Love, ο θρυλικός σκηνοθέτης μεγάλων επιτυχιών, John Waters είναι το νέο πρόσωπο της ανδρικής συλλογής AW20 του γαλλικού οίκου.

View this post on Instagram

JOHN WATERS – FALL WINTER 20 #YSL32 by ANTHONY VACCARELLO PHOTOGRAPHED by @davidsimsofficial #YSL #SaintLaurent #YvesSaintLaurent @anthonyvaccarello

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl) on

Ποζάροντας μπροστά από το φωτογραφικό φακό του David Sims – ο αγαπημένος φωτογράφος του Anthony Vaccarello – ο Waters παρουσιάζει τον εαυτό του, φορώντας ένα σταυρωτό μαύρο σακάκι, πουκάμισο και γραβάτα με ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Η εμφάνιση ολοκληρώνεται με το λεπτό ζωγραφισμένο μουστάκι – σήμα κατατεθέν του σκηνοθέτη των Hairspray και Pink Flamingos.

 

Στο βίντεο, ο Waters, ο οποίος πραγματικά δεν χρειάζεται τίποτα παρά μόνο την παρουσία του για να γίνει ενδιαφέρουσα η καμπάνια, αναφέρει: «Η υπέρβαση είναι όταν παραβιάζεις τους κανόνες και κάνεις τους ανθρώπους να γελούν» – κάτι που πραγματοποιεί σε κάθε του εμφάνιση κατά τη διάρκεια των 50 χρόνων που είναι στο χώρο.

Δες την ανακοίνωση στο παρακάτω βίντεο.