Ποιά δεν θέλει να αντικαταστήσει τη βαριά, χειμωνιάτικη δερμάτινη τσάντα για κάτι πιο ανάλαφρο; Μαζί με την αλλαγή της σεζόν καλωσορίζουμε και στην πρώτη γραμμή της ντουλάπας μας τα slides, τα γυαλιά ηλίου και τα καλοκαιρινά φορέματα.

Αλλά για να επιστρέψουμε  πίσω στις τσάντες με τι θα αντικαταστήσετε εσείς την πιστή μαύρη tote σας; Τα καλά νέα είναι ότι οι τάσεις του καλοκαιριού είναι πολύ πιο δημοκρατικές και παιχνιδιάρικες. Μια ψάθινη τσάντα των 20 ευρώ μπορεί να δείξει τόσο κομψή όσο μία που θα μπορούσε να σας κοστίσει εκατοντάδες. Η δύσκολη απόφαση όμως είναι το που να  τραβήξετε τη γραμμή. Από τις  κοριτσίστικες κεντημένες με χάντρες μέχρι τις κυκλικές και υπερμεγέθεις, θα μπορούσατε να έχετε μια τσάντα με ​​διαφορετική προσωπικότητα για κάθε μέρα της εβδομάδας.

Εμείς ποντάρουμε σε τέσσερα βασικά στυλ – τα οποία ίσως ακούγονται αρκετά, αλλά είναι ο αριθμός που θεωρούμε ότι συγκεντρώνει όλες τις ποικιλίες που ανταγωνίζονται μεταξύ τους αυτή τη στιγμή. Έτσι, πριν αποφασίσετε να βγείτε για ψώνια περιηγηθείτε στον χρήσιμο οδηγό μας με τα πιο δυνατά στυλ σε τσάντες για τη σεζόν:

Η κεντημένη με χάντρες

 

A post shared by Sabina Socol (@sabinasocol) on

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στυλ της σεζόν, και μπορεί να προσθέσει μια απροσδόκητη αίσθηση σε κάθε εμφάνιση.

Η διχτυωτή

A post shared by Diletta Bonaiuti (@dilettabonaiuti) on

Aν είναι διχτυωτή, είναι in. Είτε πρόκειται για μια τσάντα για την παραλία είτε για ένα δίχτυ που καλύπτει κάτι πιο δομημένο και πολυτελές, είναι η υφή του που πρωταγωνιστεί αυτή τη σεζόν.
Η στρογγυλή

Η στρογγυλή τσάντα είναι παντού αυτή τη σεζόν. Και μπορεί να μην φαίνεται πρακτική, αλλά είναι πραγματικά ιδανική για την προσθήκη ενδιαφέροντος  στα πιο απλά ρούχα.

Η ψάθινη

Εντάξει, αυτό δεν είναι νέο στυλ για το καλοκαίρι – αλλά πολλές από εμάς δεν έχουν ακόμα τολμήσει να κρατήσουν ψάθινες τσάντες στην πόλη. Το μυστικό είναι κρατήσετε όλο το υπόλοιπο σύνολο κομψό και απλό για να μην μοιάζει σαν να έχετε χάσει το δρόμο σας για την παραλία.