Τα sneakers δεν πρόκειται να βγουν εκτός μόδας σύντομα. Από τα κλασικά λευκά μέχρι τα πανταχού παρόντα (και μερικές φορές άσχημα) chunky sneakers που βλέπουμε σε όλο το Instagram, οι αγαπημένοι μας influencers ανταγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιός θα πάρει στα χέρια του την τελευταία συνεργασία με επώνυμη υπογραφή.

Αλλά ποια είναι τα αθλητικά παπούτσια που θέλουν να αποκτήσουν περισσότερο; Το WWD ζήτησε από μια ομάδα influencers να ονομάσουν τα must-have παπούτσια του 2018. Τα αποτελέσματα ποικίλλουν, αλλά ένα πράγμα είναι σαφές: οτιδήποτε από τον Virgil Abloh και τον Kanye West εξακολουθούν να είναι μερικά από τα πιο αναμενόμενα.
Άλλες πινελιές για να ξεκινήσετε κι εσείς αν θέλετε την αποταμίευσή σας είναι προφανώς η σατέν γυναικεία συλλογή της Nike Air Jordan 1 και τα παπούτσια της Nike, ACG Mowabb x Comme des Garçons.

Αλλα στυλ που αξίζει να παρακολουθήσουμε είναι τα Vans Authentic Off the Sticker Pack, τα Puma Venom Cell, η επερχόμενη συνεργασία Fear of God x Nike ,και το επαναλανσάρισμα  των Roc-A-fella Nike Air Force 1s
Τα κορυφαία πέντε στυλ του 2018, σύμφωνα με το WWD, είναι:

1.Τα Off-White x Nike Air Prestos σε λευκό

2. Τα Adidas Yeezy 500 Desert Rat σε Super Moon Yellow

 

A post shared by Sneakersforsale (@kicksonlieshopp) on

3. Τα Off-White x Nike Air Jordan University of North Carolina colorway

 

A post shared by Likethis (@hihihighee) on

4. Τα Daniel Arsham x Adidas Futurecraft 4D

 

A post shared by East TOUCH (@easttouchhk) on

5. τα Air Jordan 11 Concord