Στον post-covid κόσμο η έννοια του sexiness επανασυστήνεται και αποκτά νέο πρόσημο. Μεταξύ των βασικών εκφραστών της, ξεχωρίζει το catsuit χάρη στην ικανότητά του να αποπνέει μεγάλες δόσεις δυναμισμού και σαγηνευτικής θηλυκότητας. Το μοναδικό κομμάτι, που πρωτοεμφανίστηκε στα 60s και έλαμψε στα 90s, επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο του κόσμου της μόδας και αποτελεί τη νέα αγαπημένη «στολή» όλων των διασήμων από την Bella Hadid μέχρι την Kim Kardashian και τη Miley Cyrus. Στο πνεύμα της αναγέννησης παλαιότερων τάσεων από τις δεκαετίες του 90′ και του 2000, τα catsuits έχουν επιστρέψει δυναμικά στα ντεφιλέ μεγάλων οίκων όπως των Prada, Balenciaga, Mugler και Saint Laurent.

imaxtree.com

Το τολμηρό τους κόψιμο, έχει ταυτιστεί με θρυλικές κινηματογραφικές εμφανίσεις από το μαύρο catsuit της Grace Kelly στο ρομαντικό θρίλερ του Alfred Hitchcock, “To Catch a Thief”, μέχρι το κίτρινο catsuit της Uma Therman στο “Kill Bill”. Σήμερα το ευέλικτο κομμάτι πρωταγωνιστεί σε πλήθος statement εμφανίσεων με το ροζ Balenciaga σύνολο της Kim Kardashian στο “Saturday Night Live” και την custom Mugler δημιουργία που φόρεσε η Bella Hadid το 2018 στο “Harper’s Bazaar Icon’s Party” να ξεχωρίζουν.

Splash News
Splash News

Οι τρόποι να το ενσωματώσετε στη νέα καθημερινότητα ποικίλουν. Είτε επίλεξετε μία επιλογή σε γήινους τόνους, συνδυασμένη με μία καμπαρντίνα και ένα ζευγάρι σοκολατί combat μπότες, είτε προτιμήσετε ένα πιο bold σχέδιο γεμάτο μοτίβα για ένα πιο μαξιμαλιστικό σύνολο, το catsuit υπόσχεται να σας εξασφαλίσει μεγάλες δόσεις άνεσης και αυτοπεποίηθησης. Εννοείται ότι η glam εκδοχή του -γεμάτη λάμψεις και μεταλλικές λεπτομέρειες- φορεμένη με ένα ζευγάρι platform μποτάκια και ένα εντυπωσιακό παλτό από συνθετική γούνα, θα ενσαρκώσει το πιο δυναμικό βραδινό σύνολο.

Συγκεντρώσαμε τις πιο ωραίες street-style εμφανίσεις με catsuits για να πάρουμε έμπνευση:

imaxtree.com
imaxtree.com
imaxtree.com
imaxtree.com
imaxtree.com

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below