Τα Dad sandals, που πρωτοεμφανίστηκαν το 2015 και εδραιώθηκαν το 2018 μέσω του γαλλικού οίκου Chanel, μεσουρανούν στις τάσεις για τα σανδάλια και το φετινό καλοκαίρι, συνδυάζοντας άνεση και στυλ.

Ο chunky πάτος τους και η athleisure αισθητική τους, σε συνδυασμό με το πνεύμα του καλοκαιριού, δημιουργεί μία ιδιαίτερη αντίθεση. Αποτελούν μία εξαιρετική εναλλακτική στα κλασικά πολυφορεμένα σχέδια και μία ιδανική προσθήκη στην γκαρνταρόμπα μας, που θα μας εξασφαλίσει πλήθος συνδυασμών και έναν αέρα ανανέωσης.

Πέρα από τα κομψά σχέδια της Chanel, τα φουτουριστικά σχέδια του οίκου Balenciaga και τα πιο μινιμιλαστικά από Ganni και Birkenstock, υπάρχουν και άπειρες πιο οικονομικές εκδοχές στο εμπόριο που μπορείς να προμηθευτείς, ειδικά τώρα που διανύουμε την περίοδο των εκπτώσεων.

Μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και να σε συνοδεύσουν τόσο στις πιο casual όσο και στις πιο γκλαμ εμφανίσεις σου, συνιστώντας ένα κομμάτι πασπαρτού, που δεν πρέπει να λείπει από καμία καλοκαιρινή συλλογή.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε πλήθος προτάσεων από τις αγαπημένες μας fashion bloggers, προκειμένου να πάρετε έμπνευση για τα καλοκαιρινά σας σύνολα.

1 Σε γήινους τόνους συνδυασμένα με ένα funky μανικιούρ και denim, για ένα καθημερινό αποτέλεσμα με ένα τουίστ.

2 Συνδυασμένα με ένα πιο minimal σύνολο, εξασφαλίζοντας άνεση με την κατάλληλη δόση κομψότητας.

3 Φορεμένα με ένα μακρύ φόρεμα, cottage core αισθητικής, για μία έξτρα δόση ρομαντισμού.

4 Με ένα athletic σύνολο, ιδανικό για δουλειές μέσα στην πόλη.

5 Στην παραλία με ένα παιχνιδιάρικο σύνολο, που μπορεί να σε συνοδεύσει στο δείπνο ή το ποτό που θα ακολουθήσει.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below