Πρώτα ήταν οι σχεδιαστές και μετά η JLo με τη Julia Fox, που απέδειξαν ότι η νέα τάση στα τζιν κατεβαίνει τόσο χαμηλά που ίσως να είναι ασφαλές να τα φοράμε μόνο όσο είμαστε όρθιες. Μην μπερδεύεστε με τις κολλητές σιλουέτες των 00s, η νέα γενιά σχεδιαστών και αγοραστών είναι φαν της άνεσης και της πρακτικότητας, γι’ αυτό δίνει ψήφο εμπιστοσύνης μόνο σε όσα έχουν πιο χαλαρή γραμμή.

Μissoni, Vaquera, MSGM και Blumarine είναι μόνο κάποιοι από τους οίκους που απέδειξαν ότι δεν πρόκειται για μία τυχαία επιστροφή, αλλά για μία τάση που θα μας συνοδεύει για πολύ καιρό. Το αποτέλεσμα δε γίνεται ακόμη πιο δελεαστικό όταν συνδυάζονται με κοντά τοπ και σανδάλια με μεγάλες χρωματιστές πλατφόρμες ή όταν αποκτούν πιο ρομαντική διάθεση μαζί με τούλινες ροζ μπλούζες και μικρές λευκές top-handle τσάντες.

Blumarine/ imaxtree.com
Missoni/ imaxtree.com

Κι ενώ μπορεί κάποτε να ήταν ο φόβος και ο τρόμος όσων δεν είχαν το «τέλειο» σώμα με τη διαρκώς επίπεδη κοιλιά (δηλαδή μία ουτοπική κατάσταση που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα), πλέον τα πρότυπα ομορφιάς έχουν -επιτέλους- αλλάξει και τα νέα σχέδια δεν κάνουν διακρίσεις. Φορέστε τα είτε με T-shirt σε XL μέγεθος είτε με το μαγιό σας και τις αγαπημένες σας Havaianas και απολαύστε carefree βόλτες στην πόλη, το νησί ή την εξοχή.

MSGM/ imaxtree.com
Vaquera/ imaxtree.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below