Ένας δύσκολος χειμώνας, μία αστική έρημος, πληθυσμοί σε μετακίνηση. Αυτή η τάση είναι αφιερωμένη σε όσους έχουν χάσει τα πάντα, όσους αναγκάστηκαν να αφήσουν  το σπίτι και τον τόπο τους, φορώντας τα πάντα πάνω στην πλάτη τους. Απευθύνεται σε όσους από εμάς αγωνιούν και ανησυχούν για το αβέβαιο μέλλον. Οι κλιματικές αλλαγές και οι πόλεμοι μαστίζουν τις ζωές όλο και περισσότερων ανθρώπων. Τα σπίτια των προγόνων μας είναι ξαφνικά ακατοίκητα, οπότε η τελευταία μας λύση είναι να μαζέψουμε ότι έχουμε και δεν έχουμε και να ξεκινήσουμε το ταξίδι μας για ένα λιγότερο εχθρικό μέλλον.

Η ανθεκτικότητα του ανθρώπινου είδους είναι όμως απίστευτη και οι «επιζήσαντες» της μόδας δεν έχουν χάσει καθόλου τη δημιουργικότητα και το προσωπικό τους στυλ. Για παράδειγμα, μπορεί μία vintage γούνα να μεταφέρεται από το παλτό της γιαγιάς σου, κάτω από ένα βαρύ παρκά μπουφάν Balenciaga, ή μία λαμπερή κουκούλα να τοποθετείται πάνω σε μία δερμάτινη καμπαρντίνα Calvin Klein, ή ακόμα οι δυσανάλογοι ή και όχι όγκοι, των οίκων Maison Margiela και Ujah να δημιουργούν ένα καταφύγιο που σε προστατεύει από την φοβερή πραγματικότητα που σου γεννά άγχος.

Για του ανθρώπους που τα έχασαν όλα, για το θάρρος και των αγώνα των γυναικών στις αντίξοες συνθήκες, αυτή η σεζόν μας προσφέρει άνετα κομμάτια που μπορούν να μας προστατέψουν αλήθεια από το κρύο. Μία φεμινιστική ντουλάπα, για την ίδια τη γυναίκα και όχι για τον θεατή. Είμαστε έτοιμοι για τα πάντα, ότι και αν γίνει.