Η δυναμική φύση του Power Suit δεν θα πάψει να το καθιστά μία διαρκώς επίκαιρη επιλογή. Η τελευταία συλλογή του οίκου Gucci, “Love Parade”, γέμισε την Πόλη των Αγγέλων με κάποια χαρακτηριστικά δείγματα, από τις σατέν επιλογές που έλαμψαν στην πασαρέλα μέχρι το κόκκινο βελουτέ κοστούμι, δημιουργία του σχεδιαστή Alessandro Michele, που φόρεσε η εντυπωσιακή Gwyneth Paltrow στο front row, μεταφέροντας μας στην εποχή που ο θρυλικός Tom Ford διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής του ιταλικού brand.

Οι ενδυματολογικές μας επιλογές αποτελούν θεμελιώδες κομμάτι της ταυτότητάς μας -ένα μέσο αυτοπροσδιορισμού. Μέσα σε μία τόσο έντονη μεταβατική περίοδο η «θωράκιση» της καθημερινότητάς μας με κομμάτια που μας γεμίζουν αυτοπεποίθηση καθίσταται υψίστης σημασίας. Βρισκόμαστε στην αυγή μίας καινούριας εποχής που καταρρίπτει τους κανόνες και εξυμνεί τη μοναδικότητα που κρύβει ο καθένας από εμάς. Ξεφεύγοντας από τα όρια, στο προσκήνιο του φετινού Power Dressing βρίσκονται κομμάτια που επαναπροσδιορίζουν την έννοια του “business” look, δίχως να ξεχνάνε ωστόσο τις fashion αξίες τους.

Μεγάλες δόσεις χρώματος, ευφάνταστα αξεσουάρ, εντυπωσιακά σκισίματα και μοτίβα νέας γενιάς αναγεννούν το κλασικό κοστούμι και οι εμφανίσεις των street-stylers στις εβδομάδες μόδας το επιβεβαιώνουν. Το Power Suit παίρνει νέα μορφή και επανασυστήνεται στην πιο απελευθερωμένη εκδοχή του.

New age classy

imaxtree.com
Getty Images

Μοτίβα

imaxtree.com
imaxtree.com

Oversized γραμμές

imaxtree.com
Getty Images

Παστέλ fantasy

imaxtree.com

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tiffany Hsu (@handinfire)

Παιχνίδι με τις υφές

Getty Images
Getty Images

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below