Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2018, το brand επαγγελματικής περιποίησηςκαι ομορφιάς, Schwarzkopf Professional θα γιορτάζει την 120η του επέτειο. Με μια ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ καμπάνια-RΕinventingHair- μπορούμε να περιμένουμε μια χρονιά γεμάτη έμπνευση καθώς ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στα brandsεπαγγελματικής περιποίησης μαλλιών διευρύνει τα δημιουργικά όρια και τιμά τα 120 χρόνια καινοτομίας στα μαλλιά!

Ξεκινώντας ως μια οικογενειακή επιχείρηση το 1898, ο χημικός HansSchwarzkopfλάνσαρε το brandπεριποίησης και ομορφιάς στο Βερολίνο- στο πρώτο του φαρμακείο που λεγόταν TheDye, Drugand Perfumery Store. Πέντε χρόνια αργότερα, ο Hans Schwarzkopf δημιούργησε το πρώτο του προϊόν- Σκόνη για λούσιμο μαλλιών “Schaumpon”. Η καινοτομία ήρθε όταν μία γυναίκα επισκέφτηκε το φαρμακείο του και ζήτησε κάτι για να λούσει τα μαλλιά της – ο Hans δεν μπορούσε να βρει τίποτα- έτσι αποφάσισε να φτιάξει το δικό του. Το σαμπουάν σε σκόνη της Schwarzkopfήταν τόσο δημοφιλές που μέσα σε μερικά χρόνια πωλούνταν σε φαρμακεία σε όλο το Βερολίνο σαν ένα από τα πρώτα επώνυμα προϊόνταστον κλάδο της περιποίησης ενώ ηSchwarzkopfαναπτύχθηκε γρήγορα σε ένα παγκόσμιο brand.
Κατά τη διάρκεια της ίδιας χρονιάς ο HansSchwarzkopf, δημιούργησε επίσης το λογότυπο της SchwarzkopfProfessional. Μετά από μερικά χρόνια ανάπτυξης του brand, γεννήθηκε μια σχέση ζωής με τους κομμωτές καθώς η Schwarzkopfλάνσαρε την επαγγελματική πτυχή της επιχείρησης, και ταυτόχρονα τα πρώτα ινστιτούτα εκπαίδευσης.

Με την καινοτομία να ρέει στο DNA της, η SchwarzkopfProfessionalσυνέχισε να ΕΠΑΝεφεύρει τα μαλλιά τα τελευταία 120 χρόνια. Κατέχοντας πάνω από 7.600 πατέντες- κάθε μία από τις οποίες έχει αποτελέσει ορόσημο στην περιποίηση των μαλλιών- η εταιρία αποτελεί πλέον ένα από τα τρία κορυφαίαBrandεπαγγελματικής περιποίησηςμαλλιών στον κόσμο, με μία κοινότητα κομμωτών που εκτείνεται σε όλο τον κόσμο! Κρατώντας τον πελάτη στο επίκεντρο του επιχειρηματικού της μοντέλου, η SchwarzkopfProfessionalκαινοτομεί, εμπνέει, εκπαιδεύει, ενώνει και στηρίζει τους κομμωτές, προσδίδοντας πραγματική αξία στην επιχείρηση τους. Από προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας, όπως BCBonacure, IGORAκαιOSiS+ καιτην επαναστατική ενσωματωμένη Τεχνολογία Bonding,έως τις εξαμηνιαίες κολεξιόν EssentialLooks, ταειδικά προσαρμοσμένα προγράμματα υποστήριξης κομμωτηρίων και την προοδευτικήεκπαίδευση κομμωτών από τηνASKEducation, η SchwarzkopfProfessionalΕΠΑΝεφεύρεισυνεχώς τα μαλλιά σε συνεργασία με τους κομμωτές της.

πό τη ίδρυσή τους το 1997, έχουν δημιουργηθεί πάνω από 40 κολεξιόνEssentialLooks, προσαρμόζοντας τις τάσεις της πασαρέλας σε looksπου μπορούν να υποστηριχθούν και να δημιουργηθούναπό τους κομμωτές παγκοσμίως. Πολλά από τα κορυφαία μοντέλα παγκοσμίως έχουν εμφανιστεί σταEssentialLooks, συμπεριλαμβανομένων των ClaudiaSchiffer, EvaPadberg, CharlotteCordesκαιLupingWang, KatharinaDammκαιτα πρώην SupermodelsDaniellaPestovaandIngridParewijck. ΤαEssentialLooksαποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι της προσφοράς υπηρεσιών της SchwarzkopfProfessional, παρέχοντας στους κομμωτές ό,τι χρειάζονται για να εμβαθύνουν την δημιουργικότητά τους, να ενισχύσουν τις ικανότητές τους και να εξασφαλίσουν την επιτυχία του κομμωτηρίου τους.
Παρέχοντας τη δυνατότητα στους κομμωτές να προσφέρουντις τελευταίες τάσεις τωνEssentialLooksκαι των looksπου βλέπουν οι πελάτισσες σταsocialmedia- πιο εύκολα από ποτέ και χωρίς να συμβιβάζονταιστην ποιότητα των μαλλιών- η SchwarzkopfProfessionalήταν επίσης η πρώτη που συμπεριέλαβε την Τεχνολογία Bondingσεπροϊόντα βαφής και ξανοίγματος.

Το 2017, λανσαρίστηκε τοSchwarzkopfProfessionalTrendLab, ένασυναρπαστικόεγχείρημαπουτοποθετεί το brand στην ψηφιακή εποχή, καθώς ανταποκρίνεται άμεσα σε διάσημες τάσεις. Σήμερα, για πρώτη φορά στα χρονικά της SchwarzkopfProfessional- το ηγετικό brand στις βαφές, IGORAROYAL, έχειδώσει πρόσβαση στα εργαστήρια βαφών του σε 3 από τους πιο δημοφιλής digitalinfluencersκομμωτές παγκοσμίως και σε τρεις παγκοσμίου φήμηςcolourists, οι οποίοι συνεργάστηκαν για να συν-δημιουργήσουν νέες αποχρώσεις χρωμάτων, ως μέλη της επερχόμενης ψηφιακής καμπάνιας #RoyalTakeOver.
Είναι οι συνεργασίες, οι τάσεις, οι σχέσεις που δίνουν τη δυνατότητα στην SchwarzkopfProfessionalνα μεταφέρει τις μοναδικές ιστορίες του σήμερα και να εμπνέει κάθε συνεργαζόμενο κομμωτή.

SchwarzkopfProfessional – Ψηφιακή Προσέγγιση

Η SchwarzkopfProfessionalεφαρμόζει μια πλήρηπροσέγγιση 360°στα ψηφιακά μέσα. Από 37 ιστοσελίδεςπαγκόσμιας κάλυψης, εφαρμογές (apps), και πλατφόρμες ψηφιακής εκπαίδευσης, έως μία δυναμική παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- η οποία καλύπτει τις τελευταίες τάσεις και προϊόντα, ζωντανάQ&Asκομμωτών, εμπνευσμένες εκδηλώσεις από influencers, how-toβίντεο και GIFs, και πολλά άλλα (απλώς ακολουθήστε μας στο @schwarzkopfpro) – έτσι ώστε η SchwarzkopfProfessionalνα μπορείκάθε μέρα να εμπνέει και να οδηγεί τους κομμωτές ένα βήμα πιο κοντά στο μέλλον.

Η SchwarzkopfProfessionalσυνεργάζεται με Ambassadors, κομμωτές και bloggersαπό 45 εθνικότητες, με ambassadorsτου brand σε 27 χώρες. Είναι αυτή η σχέση με τους influencersσε όλο τον κόσμο που βοηθάει το brandνα δημιουργήσει καινοτόμο περιεχόμενο και διαφημιστική έμπνευση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους κομμωτές σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας.

Το πάθος που μοιράζεται η SchwarzkopfProfessional

Αν καιηSchwarzkopfProfessionalείναιπερήφανηγια κάθε της κατόρθωμα, το brandσηματοδοτεί τη σημαντική του επέτειο κυρίως κοιτάζοντας μπροστά στο μέλλον. Ο Παγκόσμιος Δημιουργικός Διευθυντής, SimonEllis, μοιράζεται την ιδέα της νέας καμπάνιας: ReinventingHair… “Συγκεντρωμένοι στην ασταμάτητη δημιουργικότητα και το πάθος μας για τα μαλλιά.Όπως όλες οι καλές ιδέες, είναι πολύ απλή. Τονίζοντας το πρόθεμα ‘RE’, ζωντανεύουμε τη συνεχή μας επιθυμία να ΑΝΑδιαμορφώνουμε, ΕΠΑΝευφεύρουμε, ΕΠΑΝΑσχηματίζουμε, ΕΠΑΝεμπνέουμε και ΕΠΑΝεκινούμε την επιχείρησή μας. Και πως το κάνουμε; Το πάθος μας εκδηλώνεται με πολλούς τρόπους αλλά έχουμε μία κύρια φιλοσοφία…

…Είμαστε ένα. Δεμένοι μαζί από την κοινή μας αγάπη για τα μαλλιά. Κινητοποιούμαστε από το ίδιο πάθος καιαφοσίωση στην τέχνη μας.

Η συλλογική μας φιλοδοξία να υπερέχουμε μας οδηγεί… να ερωτούμε. Να εξερευνούμε. Να ξεπεράσουμε ότι έχει γίνει μέχρι τώρα. Και έτσι, δημιουργούμε και ΕΠΑΝΑδημιουργούμε. ΕΠΑΝΑκαθορίζουμε και ΕΠΑΝΑσχεδιάζουμε.
Παίρνουμε ότι έχει χαλάσει και το ΞΑΝΑφτιάχνουμε. ΕΠΑΝΑσχηματίζουμε και ΕΠΑΝΑδημιουργούμε, ΕΠΙδιορθώνουμε και ΕΠΑΝΑφέρουμε.ΕΠΑΝΑχρωματίζουμε ότι έχει χάσει την ζωντάνια του και ΕΠΑΝΑπροσδίδουμε στυλ σε ότι έχει ξεπεραστεί. Αποκαλύπτουμε ότι είναι κρυμμένο, και αλλάζουμε το παλιό με καινούργιο. ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ καιΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ.
Πάντα ΕΠΑΝΑδημιουργούμε τα μαλλιά.
Αυτή είναι η αποστολή μας. Κάθε μέρα, παντού. Το κάνουμε μαζί.
Με πραγματικό πάθος για τα μαλλιά’’
Προσθέτοντας Πραγματική Αξία στα Κομμωτήρια
Η SchwarzkopfProfessionalσυν-δημιούργησε μαζί με κομμωτές, για κομμωτές για να φέρει τα τελευταία προϊόντα και υπηρεσίες στην αγορά πριν από όλους τους άλλους, τοποθετώντας πραγματικά τον πελάτη στο επίκεντρο του επιχειρηματικού της μοντέλου,η SchwarzkopfProfessional…

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ έτσι ώστε οι κομμωτές να μπορούν να προσφέρουν μια ξεχωριστή υπηρεσία
ΕΜΠΝΕΕΙ τους κομμωτές με τα τελευταία lookκαι τα εργαλεία για να τα δημιουργήσουν
ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ μέσω ενός προοδευτικού προγράμματος εκπαίδευσης κομμωτών
ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ μέσω των κορυφαίων influencers στο χώρο της κομμωτικής
ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ τους κομμωτές σε κάθε τους βήμα

Η Schwarzkopf Professional συνεχίζει να χτίζει πάνω στα 120 χρόνια ΕΠΑΝεφεύρεσης των μαλλιών, ΕΠΑΝΑπροσδιορισμού του χρώματος, ΕΠΑΝΑκαθορισμού τωντάσεων στα μαλλιά, ΕΠανάστασης στην εκπαίδευση, ΕΠΑΝΑπροωθώντας την επιτυχία των κομμωτηρίων και ΕΠΑΝενισχύοντας συνεργασίες…

Επειδή ‘η επιτυχία σας είναι και δική μας’!

Το 2018 θα είναι μια χρονιά ΕΠΑΝΑ προσδιορισμού των μαλλιών με νέα συναρπαστικάbrands και λανσαρίσματαπροϊόντων – για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το www.schwarzkopfpro.com. Μην ξεχάσετε να ακολουθήσετε τη @schwarzkopfproστα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αναζητήστε το hashtag#SKPFacts όπου η SchwarzkopfProfessionalαποκαλύπτει 120 σημεία που γιορτάζει στα 120 χρόνια της επαναστατικής κομμωτικής!

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below