Η Audrey Gelman – και η κοιλιά εγκυμοσύνης της – δείχνει στον κόσμο ότι οι γυναίκες δεν χρειάζεται να θυσιάσουν την επαγγελματική σταδιοδρομία τους για τη μητρότητα.

Η Gelman, 32 ετών, διευθύνων σύμβουλος και συνιδρύτρια της γυναικείας κοινότητας, The Wing, έγινε μόλις η πρώτη έγκυος CEO που εμφανίζεται στο εξώφυλλο ενός επιχειρηματικού περιοδικού. Το τεύχος του περιοδικού Inc με την Gelman θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

Η Gelman ξεκίνησε το The Wing τον Οκτώβριο του 2016, εν μέσω μιας παγκόσμιας αύξησης των coworking spaces. Η εταιρεία έχει φτάσει στα 10.000 μέλη, δήλωσε η ίδια σε συνέντευξή της και έχει συγκεντρώσει 117 εκ. δολάρια από χρηματοδότηση επιχειρηματικών κεφαλαίων.

Η Gelman είπε ότι αποφάσισε να κάνει αυτή τη φωτογράφιση για να δείξει στις γυναίκες ότι μπορούν κι εκείνες να διευθύνουν μια επιχείρηση και να ξεκινήσουν ταυτόχρονα την οικογένειά τους.

Το 2012, η διευθύνων σύμβουλος της Yahoo- Marissa Mayer εμφανίστηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού Fortune ενώ ήταν έγκυος, αλλά το περιοδικό επέλεξε τότε μια παλαιότερη φωτογραφία, χωρίς την κοιλιά εγκυμοσύνης της.

“Δεν μπορείς να γίνεις αυτό που δεν μπορείς να δεις”, δήλωσε η Gelman , προσθέτοντας: “Η ελπίδα μου είναι ότι οι γυναίκες θα δουν αυτό και θα νιώσουν την αυτοπεποίθηση να πάρουν μεγαλύτερα επαγγελματικά ρίσκα χωρίς να ξεχάσουν το όνειρό τους να γίνουν μητέρες και να ξεκινήσουν μια οικογένεια. ”