Το Greek House Davos, ο πρώτος οργανισμός προώθησης της Ελλάδος στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ,  διοργανώνει μια δημόσια διαδικτυακή συζήτηση με θέμα την ενίσχυση της ισότητας των φύλων στον 21ο αιώνα, την Πέμπτη 20 Μαΐου, στις 17:00.

Η ισότητα των φύλων και η ενίσχυση των γυναικών παραμένει μια από τις πιο επιτακτικές ανάγκες των σύγχρονων κοινωνιών. Τι πρέπει, λοιπόν, να κάνουμε προκειμένου να διασφαλίσουμε την ισότητα στην πράξη; Ποιες είναι οι αναγκαίες πολιτικές προκειμένου να κατοχυρωθεί η ισότητα ως προς τα δικαιώματα, την εκπροσώπηση, τις εισοδηματικές αποδοχές και συνολικά τη μεταχείριση των γυναικών;

Συζητούν και δίνουν απαντήσεις, η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως της Κυπριακής Δημοκρατίας, Έμιλυ Γιολίτη, η Υφυπουργός Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Μαρία Συρεγγέλα, η Πρόεδρος του Global Black Women’s Chamber of Commerce, πρέσβης Suzan Johnson Cook, η Πρόεδρος του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, η ΓΓ Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, Γιάννα Χορμόβα, και η Εκτελεστική Διευθύντρια του Κοινωφελούς Ιδρύματος Α.Κ. Λασκαρίδη, Αγγελική Κοσμοπούλου.

Τη συζήτηση, η οποία διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων και σε συνεργασία με το Global Black Women’s Chamber of Commerce, θα συντονίσει η Διευθύντρια του Marie Claire Greece, Γαλάτεια Λασκαράκη.

 

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το Greek House Davos

https://greekhousedavos.com/

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below