Δεν υπάρχει αμφιβολία ως προς τη μοναδικότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε ζωδίου, που το κάνουν άλλωστε άμεσα αναγνωρίσιμο και διαφορετικό από τα υπόλοιπα.

Κάποια ζώδια είναι γνωστά για την ανυπέρβλητη γοητεία τους, άλλα για το χιούμορ και άλλα για την ικανότητα τους να διατηρούν την ηρεμία και τη συγκέντρωσή τους ακόμη και στις μεγαλύτερες δυσκολίες και αναποδιές της ζωής. Είναι τα ζώδια που μπορούν να σκεφτούν πριν αντιδράσουν και σίγουρα δεν χαρακτηρίζονται από οξυθυμία. Σπάνια τα βλέπεις να πανικοβάλλονται για το άγνωστο, ενώ συχνά σε προκαλούν να αναρωτηθείς από πού αντλούν τη -σχεδόν εκνευριστική- ηρεμία τους.

  1. Ζυγός

Κανείς δε μισεί τις συγκρούσεις και τις εντάσεις περισσότερο από έναν Ζυγό. Ναι, το ντροπαλό και ήσυχο ζώδιο δεν απολαμβάνει τους τσακωμούς, ούτε καν τις έντονες συζητήσεις και αντιπαραθέσεις. Έχοντας ανακαλύψει το δρόμο για τη μακροχρόνια ευτυχία, έχει ως πρώτο στόχο την εκτόνωση της έντασής του, για αποφυγή κάθε παρεξήγησης.

  1. Δίδυμος

Όντας η επιτομή του «serial – chiller», το ενθουσιώδες κατά γενική προσέγγιση ζώδιο ακολουθεί τη ροή και αποζητά ηρεμία και σταθερότητα, κυρίως λόγω της αστάθειας που φέρει ο ίδιος. Είναι επαγγελματίας στο να ηρεμεί τους γύρω του, διατηρώντας χαλαρή και θετική στάση.

  1. Ιχθύς

Παρά την μεγάλη ευαισθησία που τους χαρακτηρίζει, οι Ιχθύες δεν αφήνουν τα συναισθήματά τους να τους κυριεύσουν και παραμένουν ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι ακόμη και στις πιο δύκολες καταστάσεις. Ακόμη όμως και αν εκνευριστούν, ως εξαιρετικά εσωστρεφή ζώδια, κρατούν το θυμό μέσα τους, βλάπτοντας συχνά τον ίδιο τον εαυτό τους.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below